Ikke gå glipp av disse tilbudene!

13
Golden Deals!
38
348 kr
Pakkepris
49 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 36 ganger de siste dagene

12 x GAAM Soft Bar 55 g

1 stk
29 kr
12 stk
179 kr -38%
Miksboks
179 kr -38%
24 stk - Miksboks
358 kr -35%
289 kr / 179 kr
172 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

172 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
348 krSum av løse artikler:
Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(1)
Lagervare: 2-4 arbeidsdager ID: PB-03699 Stykkepris: 14.92 kr

Mest populære fra Proteinbarer

 • Beskrivelse
 • Introduserer GAAM Soft Bar - Det perfekte mellommåltidet for en aktiv livsstil! Leter du etter en deilig og næringsrik snack som kan gi energi til kroppen din i løpet av krevende dager? Se ikke lenger enn GAAM Soft Bar! Fullpakket med protein og smakseksplosjoner, er denne 55 g baren det ultimate valget for helsebevisste personer på farten.
  GAAM Soft Bar er nøye utformet for å gi deg en balansert kombinasjon av energi og protein for å støtte muskelvekst og restitusjon. I motsetning til mange andre barer på markedet, er denne baren utrolig tilfredsstillende å tygge på. Enten du nyter den som en rask snack mellom måltidene eller som en belønning etter treningen.

  • Utrolig herlig konsistens
  • 19 g protein per bar
  • Ingen tilsatt sukker
  • Virkelig god smak
  • Under 200 kcal

  En ekte nytelse!

  En av de mest fremtredende egenskapene ved GAAM Soft Bar er dens unike søtningsmiddel Erytritol, som gjør den nesten umulig å skille fra de barene du normalt finner i godterihyllen. GAAM Soft Bar smaker ikke bare best i klassen, den inneholder også færre kalorier OG 20% mer protein enn den ledende konkurrenten!

  Den perfekte størrelsen!

  Denne 55g baren har den perfekte porsjonen for å gi deg det energikicket du trenger uten å tynge deg ned. Det er et utmerket valg for personer som driver med fysiske aktiviteter som vandring, sykling eller trening på treningsstudio. Med GAAM Soft Bar kan du holde energien og fokuset oppe hele dagen, uansett hvor krevende den er.

  Bare det beste for deg!

  Videre er GAAM Soft Bar fri for tilsatt sukker, gluten og palmeolje. Vi tror på å tilby et produkt som er så naturlig som mulig og sikrer at du bare får i deg de beste ingrediensene. Hver bit er et nytelsesfullt og sunt mellommåltid som støtter din generelle velvære.

  Klar når som helst, hvor som helst!

  Enten du er en treningsentusiast, en travel yrkesperson, eller bare noen som liker sunne snacks, er GAAM Soft Bar det perfekte valget. Ta den med for en rask frokost på farten, ha den i vesken for å stille søtsuget på ettermiddagen eller nyt den som et deilig alternativ til godteri.

  Hva er Erytritol?

  Erytritol er et søtningsmiddel som i motsetning til andre søtningsmidler på markedet ikke påvirker blodsukkeret. Det er også kalorifritt i motsetning til andre sukkeralkoholer, noe som betyr at hver bar inneholder mindre enn 200 kcal! Erytritol er også veldig skånsomt mot mage og tarm, noe som gjør at den passer også for deg som er sensitiv. Erytritol er for øyeblikket unikt for GAAM Soft Bar, opplev forskjellen i dag.

  Uten kompromisser!

  Ikke gå på kompromiss med smak eller næringsverdi - velg GAAM Soft Bar og opplev den ultimate kombinasjonen av smak, kvalitet og bekvemmelighet. Gi kroppen din energi og glede smaksløkene med hver bit. Prøv GAAM Soft Bar i dag og ta et skritt mot en sunnere og mer aktiv livsstil!


  Anbefalt bruk:
  Ta en bar i forbindelse med trening, eller som en luksuriøs snack.
  Fri fra:
  Aspartam, Gluten, Palmolje, Tilsatt sukker
  Målsetting:
  Bygge muskler, Restitusjon
  Størrelse:
  55 g
  Kategorier
  Dette er en proteinbar for å komplementere proteinet i den daglige kostholdet. Skal ikke erstatte et variert kosthold.
 • Innhold
 • Toffee:
  InnehållPer. 100 gPer. 55 g
  Energi1433kJ / 342 kcal788kJ / 188 kcal
  Fett10 g5,6 g
  - varav mättat6,2 g3,4 g
  Kolhydrater35 g19 g
  - varav sockerarter3,0 g1,7 g
  - varav polyoler31 g17 g
  Fiber6,5 g3,5 g
  Protein34 g19 g
  Salt0,41 g0,23 g

  Ingredienser: Proteinblandning (MJÖLKprotein, kollagenpeptider, ÄGGviteprotein), sötningsmedel (maltitol), fuktighetsbevarande medel (glycerol), kakaosmör, lösliga majsfiber, MJÖLKpulver, kakaomassa, kakaopulver, fiber (polydextros), sötningsmedel (sorbitol) ), SMÖR, sötningsmedel (erytritol), aromämnen, salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), sötningsmedel (sukralos). Kan innehålla spår av: andra nötter, JORDNÖTTER SESAMFRÖN.

  Brownie:
  InnehållPer. 100 gPer. 55 g
  Energi1465kJ / 350 kcal806kJ / 193 kcal
  Fett12 g6,5 g
  - varav mättat7,1 g3,9 g
  Kolhydrater33 g18 g
  - varav sockerarter2,5 g1,4 g
  - varav polyoler28 g16 g
  Fiber6,8 g3,7 g
  Protein34 g19 g
  Salt0,35 g0,19 g

  Ingredienser: Proteinblandning (MJÖLKprotein, kollagenpeptider, ÄGGviteprotein), sötningsmedel (maltitol), SOJAcrisps (SOJAproteinisolat, kakaopulver, tapiokastärkelse), fuktighetsbevarande medel (glycerol), kakaosmör, löslig majsfiber, kakaomassa, MJÖLKpulver, kakaopulver, sötningsmedel (sorbitol), sötningsmedel (erytritol), SMÖR, emulgeringsmedel (solroslecitin), fibrer (polydextros), arom, salt, sötningsmedel (stevia), sötningsmedel (sukralos). Kan innehålla spår av: andra nötter, JORDNÖTTER SESAMFRÖN.


  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (1)

1 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Marita 2023-07-11
Så gode!!! Litt klissete, men guddommelig deilige 5/5!!
Vis flere
1 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5