Ikke gå glipp av disse tilbudene!

522 kr
Pakkepris
4 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

18 x REDO Koffein Bar 60 g

1 stk
25 kr
499 kr -4%
499 kr
522 krSum av løse artikler:
Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Energibarer

 • Beskrivelse
 • RE:DO Bar – mer enn bare en proteinbar, det er din partner for en sunn og energisk livsstil. Gi kroppen din det den trenger for å yte på topp, enten du er idrettsutøver eller bare vil nyte en god, næringsrik energiboost.

  Oppdag Sveriges første veganske proteinbar med en kick av naturlig koffein – RE:DO Bar! Inspirert av energien fra en sunn frokost bestående av en tallerken havregryn, to egg og en forfriskende kopp kaffe, gir denne proteinbaren deg den perfekte kombinasjonen av næringsstoffer og energi for ditt aktive liv.

  • Balansert ernæring
  • 100% vegansk
  • Naturlig koffein

  En næringsrik boost i hverdagen!


  Hver bit av RE:DO Bar er en smakfull reise gjennom plantebaserte ingredienser, nøye utvalgt for å gi deg optimal næring. Den naturlige koffeinkicket gir deg den ekstra oppvåkningen du trenger for å takle dagen. RE:DO tror på å gi kroppen det den fortjener, og RE:DO Bar er svaret på ditt behov for en velsmakende, næringsrik boost.


  Offisiell partner med SOK


  Denne proteinbaren er ikke bare en godbit for smaksløkene, men også en stolt samarbeidspartner med Bra Bränsle, offisiell partner med SOK (Sveriges Olympiske Komité). Dette betyr at hver RE:DO Bar er merket med kvaliteten og tilliten fra idrettsutøvere på høyeste nivå. RE:DO er stolte av å være en del av den svenske olympiske bevegelsen og levere bra drivstoff for suksess.


  Brukstips:
  I forbindelse med trening eller som et næringsrikt og oppkvikkende mellommåltid.

  Diett:
  Vegansk
  Fri fra:
  Gelatin, Gluten, Laktose, Melk
  Målsetting:
  Energi, Restitusjon
  Størrelse:
  50 g
  Kategorier
 • Innhold
 • InnholdPer. 100 gPer. 60 g
  Energi1744 kJ 417 kcal1046 kJ 250 kcal
  Fett19 g12 g
  - hvorav mettet8,2 g4,9 g
  Karbohydrater35 g21 g
  - hvorav sukkerarter24 g15 g
  Protein21 g13 g
  Salt0,57 g0,34 g

  Ingredienser: Risirup, mørk sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (rapslecitin), aroma), erteprotein, isomaltooligosakkarider*, havregryn, rapsolje, hveteprotein, aroma, frysetørket kaffepulver, kakaopulver, salt, naturlig koffein** (koffein, hydrert solsikkeolje). *kilde til glukose **70 mg koffein/bar. "Høyt koffeininnhold. Anbefales ikke for barn, gravide eller ammende kvinner."

  Allergiinformasjon, Inneholder: Hvete og havre. Kan inneholde: Spor av melkeprotein, eggprotein og soyaprotein.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5