Ikke gå glipp av disse tilbudene!

67
598 kr
Pakkepris
10 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 30 ganger de siste dagene

2 x GAAM Burn 240 g

1 stk
299 kr
2 stk
538 kr -10%
3 stk
761 kr -15%
538 kr
598 krSum av løse artikler:Antall:

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(54)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Oppkvikkende fettforbrennere

 • Beskrivelse
 • GAAM BURN er en revolusjonerende fettforbrenner med en spennende sammensetning av aktive ingredienser som holder det de lover. Det har aldri smakt bedre å forbrenne fett!
  GAAM BURN kan ha følgende effekt på deg:

  • Termogen effekt
  • Oppkvikkende
  • Høyt koffeininnhold
  • Redusert følelse av sult

  GAAM gir deg de beste forutsetningene for å redusere underhudsfettet ditt på en rask og enkel måte. GAAM produserer noen av markedets mest velsmakende produkter, og denne er intet unntak!


  Doseringstips:
  bland ca 1/2 skje (8 g) med 250 ml vann i en shaker og innta 15 minutter før frokost. Gjenta på ettermiddagen for maksimal effekt.

  Størrelse:
  - Inneholder 240 g (30 porsjoner).
  - Boksens totale kapasitet er 750 ml.


  Diett:
  Vegansk, Vegetarisk
  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Egg, Gluten, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Inneholder:
  Koffein
  Målsetting:
  Energi, Vekttap
  Størrelse:
  240 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per dosering / Content per dosage (ca 8 g)

  Inulin1000 mg
  Koffein200 mg
  Hallonextrakt100 mg
  Mangoextrakt100 mg
  Ginseng50 mg
  Grönt te-extrakt50 mg
  Svartpepparextrakt7 mg
  Chilifruktextrakt2 mg

  Cactus Lime:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e101), (e131), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Raspberry Boats, Sour Raspberry Twist, Sour Cherry:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e162), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Apple, Super Sour, Sour Pops:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e141), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Sour Cola:
  Ingredienser: inulin, koffein, hallonextrakt, mangoextrakt, grönt te-extrakt, svartpepparextrakt, chilifruktextrakt, aromer, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, färgämne: (e150), sötningsmedel: (aspartam*, acelsulfam-k).
  *Innehåller en källa till fenylalanin

  Varning: hög koffeinhalt (200 mg/dos). Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor samt personer som är känsliga för koffein.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

  Bäst före: se förpackning.

   

 • FAQ

Anmeldelser (54)

54 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Sara Bjelk 2023-12-29
Verifisert kjøp
Elsker disse!!! Blir energisk, kroppen kommer i gang, og jeg føler meg passe sulten først når det er frokostpause på jobben. Passer meg utmerket som ikke kan spise for tidlig etter å ha stått opp, men som også risikerer blodsukkerfall etter en stund.
Emmie Gustafsson 2023-12-18
God mulighet til å prøve en ny smak samtidig som jeg kjøper den jeg vanligvis bruker! GAAM har ofte kampanjer og gode produkter med deilige smaker. Dog var sour apple ikke like sur og epleaktig som jeg hadde forventet. Anbefaler sterkt sour raspberry twist! Det er også deilig med et tillegg til koffeindrikker og kaffe.
Jesper 2023-12-10
Hver morgen i 3 måneder har jeg blandet denne fettforbrenneren og BCAA+ fra samme produsent. Jeg som har vanskelig for å få i meg den maten som trengs for muskelvekst, merker en enorm forskjell i hvordan stoffskiftet har endret seg i kroppen. Jeg har gått opp i vekt med omtrent 3 kg uten å øke fettprosenten. Dette produktet er ikke bare for dere som ønsker å gå NED i vekt, men også for oss som prøver å gå OPP.
Jonna Nylander 2023-12-03
Supergodt! Kjøpte sour raspberry 5/5 twist & sour pops 4/5. Det hjelper med vekttap siden man ikke blir sulten like ofte og slipper å småspise. Det er også viktig å spise godt for å kunne gå ned i vekt, men de gjør jobben sin. Dessverre får man en halvfull boks med pulver.
Vis flere
54 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5