Ikke gå glipp av disse tilbudene!

17
438 kr
Pakkepris
9 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 4 ganger de siste dagene

2 x GAAM Pudding 500 g

1 stk
219 kr
2 stk
400 kr -9%
4 stk
750 kr -14%
400 kr
438 krSum av løse artikler:Antall:

Anbefalt produkt å legge til

59 kr 79 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(10)

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Proteinpudding

 • Beskrivelse
 • En herlig pulverblanding for en delikat og proteinrik pudding som tilfredsstiller både smaksløkene og behovet for muskeloppbyggende protein!
  GAAMs pudding har en herlig kremaktig konsistens som med litt ekstra visping også kan bli luftig og fluffy hvis du foretrekker det. Puddingen kan spises direkte som den er, som et næringsrikt og mettende mellommåltid, men fungerer også som dessert takket være den herlige konsistensen og den fine smaken.

  • Herlig konsistens
  • Raskt & enkelt
  • Proteinrik

  Hvem liker ikke sjokoladepudding?

  Nå kan du med god samvittighet nyte barndomsfavoritten i din aktive og sunne livsstil. GAAM har gjort det skikkelig enkelt for deg, alt du trenger er noen minutter og litt vann. Bland en porsjon før treningen og sett den i kjøleskapet for et herlig mellommåltid når du kommer hjem. Eller hvorfor ikke prøve den sammen med din morgen grøt?


  Bruk:
  Som et mettende og næringsrikt mellommåltid, eller i forbindelse med trening for økt restitusjon. Bland en skje med ca (30 g) pulver med ca 90 ml vann i en shaker. La stå i kjøleskapet til ønsket konsistens. Tips som kan lette prosessen er å blande puddingen med en visp eller direkte i en skål.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler
  Størrelse:
  500 g
 • Innhold
 • Näringsvärden: Per 100 g Per 30 g

  Energi 1514 kj/362 kcal. 454 kj/109 kcal

  Fett 5,5 g 1,7 g

  -Varav mättat fett 2,1 g 0,6 g

  Kolhydrater 16,1 g 4,8 g

  -Varav sockerarter 14,3 g 4,3 g

  Protein 59,9 g 18 g

  Salt 0,53 g 0,16 g

  Kostfiber 4,4 g 0,3 g

  Innehållsförteckning: MJÖLKproteinkoncentrat (MJÖLK), skumMJÖLKspulver (MJÖLK), avfettat kakaopulver, emulgeringsmedel: solroslecitin, aromer, förtjockningsmedel: (e466), sötningsmedel: aspartam*, acelsulfam-k.

  *Innehåller en källa till fenylalanin.  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (10)

10 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
EmmA 2023-08-13
Ønsker fortsatt en kraftigere sjokoladesmak, men dette er min redning på kveldene når sugen melder seg.
Felicia 2023-07-06
Favoritter! Har 0 interesse av å gå tilbake til de man kan kjøpe i butikken, veldig gode, enkle å lage. Perfekt dessert, kveldssnack, frokost, mellommåltid. Fungerer til alt!
Ida 2023-04-11
Veldig gode puddinger. Både sjokolade og vanilje. Jeg foretrekker å blande den sammen og deretter sette den i fryseren en stund. Da blir den virkelig iskald og ligner på iskrem. Puddingen er mettende og har en god sammensetning, det er nå en selvfølgelig mellommåltid for meg og definitivt noe jeg vil bestille igjen.
Isabell 2023-04-09
Verifisert kjøp
Denne proteinpuddingen redder hverdagen min! Den er så god og kremet. Spiser den enten til frokost, mellommåltid eller kveldsmat. Elsker at den kan kombineres med så mye! Pleier å toppe vaniljepuddingen på grøten sammen med stekte epler med kanel, så godt!
Vis flere
10 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5