Ikke gå glipp av disse tilbudene!

359 kr
Pakkepris
28 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

3 x fitnessjunkie ZMA 45 caps

1 stk
79 kr -34%
2 stk
189 kr -21%
3 stk
259 kr -28%
259 kr
359 krSum av løse artikler:
Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra ZMA

 • Beskrivelse
 • ZMA er et populært kosttilskudd som ofte brukes av idrettsutøvere, treningsentusiaster og folk som ønsker å forbedre søvnkvaliteten.
  Forkortelsen står for "Zink Magnesium Aspartat" og inneholder disse to viktige mineralene samt vitamin B6. Sammen har disse ingrediensene vist seg å ha flere fordeler for både helsen og prestasjonen din. Fitnessjunkie ZMA er kraftig dosert, og der de fleste produsenter bruker 3 kapsler, er 1 kapsel om dagen tilstrekkelig.

  • Forbedret søvnkvalitet
  • Hormonell balanse
  • Immunforsvar
  • Kun 1 kapsel om dagen


  Optimaliser helsen og prestasjonen din med ZMA!


  En av de mest kjente fordelene med ZMA er evnen til å forbedre søvnkvaliteten. Studier har vist at tilskudd av magnesium og sink kan bidra til å lindre søvnproblemer og gi deg en dypere og mer restituerende søvn. Sink og magnesium spiller en viktig rolle i muskelgjenoppretting og reparasjon. Ved å tilføre disse mineralene kan du redusere risikoen for muskelkramper og oppnå raskere restitusjon etter trening. Sink er avgjørende for produksjonen av testosteron, mens magnesium hjelper til med å regulere hormoner i kroppen. Dette kan være spesielt gunstig for menn som ønsker å øke testosteronnivåene.

  Til syvende og sist kan ZMA være et nyttig tilskudd for å forbedre søvnkvaliteten, øke muskelgjenopprettingen og støtte den generelle helsen og prestasjonen din. Husk at kosttilskudd alltid bør kombineres med en balansert kosthold og regelmessig mosjon for de beste resultatene.


  Doseringstips: 1 kapsel daglig før sengetid.
  Form:
  Kapsler
  Målsetting:
  Bygge muskler, Føle seg bra, Restitusjon
  Størrelse:
  45 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • NæringsstoffMengde per kapselDaglig referanseinntak (DRI)*
  Magnesium700 mg220%
  Sink30 mg250%
  Vitamin B63,3 mg200%

  DRI* = Daglig Referanseinntak.

  Andre ingredienser: magnesiumsitrat, sinksitrat, vitamin B6, klumpforebyggende middel: kiselsyre, emulgeringsmiddel: magnesiumstearat.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5