Ikke gå glipp av disse tilbudene!

25
Summer Sale
25
237 kr
Pakkepris
33 %
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 23 ganger de siste dagene

3 x GAAM Shaker 800 ml

1 stk
59 kr -25%
3 stk
159 kr -25%
213 kr / 159 kr
159 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

159 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
237 krSum av løse artikler:


Antall:

Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Shakers

  • Beskrivelse
  • GAAM Shaker 800 ml er storebror i vår familie av shakere. Denne størrelsen er perfekt for lange økter og varme dager! Den har en moderne og stilig design som passer for alle, uansett hva den brukes til!
    GAAM Shakeren er utviklet i samarbeid med Smartshakeª og utstyrt med en skrukork som har en solid gjenge for at du skal slippe å søle ut alt innhold når du blander dine kosttilskudd.
  • Innhold
  • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5