| Sour Cream | Per 100 g |
| Energi | 1761 kJ / 419 kcal |
| Fett | 12 g |
| hvorav mettet fett | 1,5 g |
| Karbohydrater | 51,6 g |
| hvorav sukkerarter | 3,1 g |
| Protein | 22 g |
| Kostfiber | 7,8 g |
| Salt | 2,2 g |
Ingredienser: Potet 48 % (potetgranulat, potetflak, potetstivelse), soyaprotein 25 %, tapiokastivelse, solsikkeolje, rømme (melk) og løkkrydder (salt, løkpulver, yoghurtpulver (melk), ostepulver (melk), mysepulver (melk), dekstrose, gjærekstrakt, aromaer (inneholder melk), persille, surhetsregulerende middel (sitronsyre)), antioksidant (rosmarinekstrakt). Kan inneholde spor av gluten. Oppbevares i romtemperatur.
| Sea salt | Per 100 g |
| Energi | 1677 kJ / 399 kcal |
| Fett | 7,6 g |
| hvorav mettet fett | 0,5 g |
| Karbohydrater | 54,2 g |
| hvorav sukkerarter | 0,6 g |
| Protein | 24 g |
| Kostfiber | 8,6 g |
| Salt | 1,7 g |
Ingredienser: Potet 55 % (potetgranulat, potetflak, potetstivelse), soyaprotein 29 %, tapiokastivelse, solsikkeolje, salt, antioksidant (rosmarinekstrakt). Kan inneholde spor av gluten. Oppbevares i romtemperatur.
| Grill | Per 100 g |
| Energi | 1662 kJ / 381 kcal |
| Fett | 9,8 g |
| hvorav mettet fett | 1,1 g |
| Karbohydrater | 46,1 g |
| hvorav sukkerarter | 0,6 g |
| Protein | 22 g |
| Kostfiber | 10,2 g |
| Salt | 2,74 g |
Ingredienser: Potet 42,5 % (potetgranulat, potetflak, potetstivelse, salt), SOYAPROTEIN 36,5 %, tapiokastivelse, solsikkeolje, løk 8 %, havsalt 2,5 %, antioksidant (rosmarinekstrakt). Glutenfri. Oppbevares i romtemperatur.
| BBQ paprika | Per 100 g |
| Energi | 1757 kJ / 418 kcal |
| Fett | 11,3 g |
| hvorav mettet fett | 0,8 g |
| Karbohydrater | 52,9 g |
| hvorav sukkerarter | 2,2 g |
| Protein | 22 g |
| Kostfiber | 8,4 g |
| Salt | 2,2 g |
Ingredienser: Potet 49 % (potetgranulat, potetflak, potetstivelse), soyaprotein 26 %, solsikkeolje, tapiokastivelse, salt, løkpulver, krydder (paprika), sukker, dekstrose, aromaer, gjærekstrakt, hvitløkpulver, farge (paprikaekstrakt), antioksidant (rosmarinekstrakt). Kan inneholde spor av gluten. Oppbevares i romtemperatur.


