Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Pris
Vis bokser
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-17%
Pakkepris
122 12 x Barebells Soft / Protein Bar Miksboks 55 g
Flere varianter
10 GAAM Soft Bar 55 g
Flere varianter
-38%
Golden Deals!
152 12 x GAAM Protein bar 55 g Miksboks
Mikspakke
Flere varianter
-32%
Kampanje
1 4 x GAAM Protein Bar 55 g Chocolate & Almond
-32%
Kampanje
0 4 x GAAM Protein Bar 55 g Caramel & Peanut
-32%
Kampanje
1 4 x GAAM Soft Bar 55 g Toffee
-52%
Kort dato
15 Pro Brands Big Bite 45 g
Flere varianter
-25%
Kort dato
8 Dalblads Swebar 55 g
Flere varianter
-38%
Golden Deals!
64 12 x GAAM Soft Bar 55 g Miksboks
Flere varianter
-32%
Kampanje
0 4 x GAAM Soft Bar 55 g Brownie
2 NICKS Soft Bar 50 g
Flere varianter
-32%
Kampanje
0 4 x GAAM Protein Bar 55 g Hazelnut & Nougat
-38%
Golden Deals!
43 12 x GAAM Protein bar 55 g Caramel & Peanut
-14%
Summer Sale
12 Nutramino Protein Bar 55 g
Flere varianter
-38%
Golden Deals!
17 12 x GAAM Protein bar 55 g Miksboks
-8%
Summer Sale
3 Leader Promour Crispy 45 g
Flere varianter
-47%
Summer Sale
11 Gainomax Protein Bar 60 g
Flere varianter
Fra 26 kr Fra 49 kr
-7%
Pakkepris
1 12 x NICKS Soft Bar 50 g
-17%
Pakkepris
17 12 x Barebells Vegan Protein Bar 55 g
Flere varianter
14 Pro Brands Proteinbar 45 g
Flere varianter
Artikkel 28 av 184

Finn barer som passer for deg!

Vi har et bredt utvalg av forskjellige sunne barer fylt med energi og næring. Her kan du velge blant komplette måltidserstatninger så vel som rene proteinbarer, energibarer eller dietbarer. Med mange forskjellige smaker og egenskaper kan du prøve deg frem til hvilken bar som passer deg og dine behov best.

Sunne barer hos Proteincompany

De fleste av barene våre er sunne barer. Kanskje fremfor alt er de sunnere enn den klassiske sjokoladebiten eller godteriet. Og da snakker vi både når det gjelder kalorier, men også mengde protein, karbohydrater, fett og sukker. Fellesnevneren for alle våre barer er at de inneholder gode næringsstoffer for deg som trenger energi før trening eller god restitusjon etter trening. Eller kanskje du bare har lyst på noe som ikke inneholder altfor mange kalorier.

Hvilke barer skal jeg velge?

Hvilke barer som er sunnest avhenger helt av hva målet ditt er. Hvis du ønsker å få i deg mye protein og unngå karbohydrater, bør du velge en proteinbar. Hvis du derimot ønsker å få energi og lade opp før en treningsøkt, kan en energibar være det beste alternativet. Hvis det derimot er viktig for deg å kontrollere mengden kalorier du får i deg, er det best å velge en dietbar, som har både veldig lite sukker og fett. Hvis du vil unngå alle former for næringsstoffer knyttet til dyr, og heller fokusere på helt naturlige næringsstoffer fra planteriket, velger du blant våre rawbarer.

Forskjellige typer barer

Proteinbarer er akkurat det det høres ut som, en bar som inneholder mye protein, og da mest protein i forhold til andre næringsstoffer i baren. En proteinbar pleier også å ha en litt lavere mengde sukker siden det regnes som en karbohydrat. Denne typen bar er derfor best egnet når du trenger å få i deg restitusjon til musklene etter en treningsøkt. Selvfølgelig kan det også fungere som hvilken som helst sunn snacks.

Energibarer er perfekte for å få rask energi når du føler deg slapp, eller når du er på farten. En energibar inneholder generelt sett litt mindre protein og i stedet en høyere andel karbohydrater, som er vårt primære drivstoff for høy energinivå. Fordi karbohydrater inneholder flere kalorier enn protein, pleier disse barene å ha en litt høyere kaloriinnhold.

Dietbarer er det opplagte valget hvis du vil kontrollere mengden kalorier du får i deg, men likevel få i deg både protein og karbohydrater uten automatisk å dekke halvparten av dagens kaloriinntak.

Rawbarer er et populært valg hvis det er viktig for deg å prioritere en naturlig diett og bare spise ting som kommer fra planteriket. Rawbarer inneholder helt naturlige næringsstoffer uten spor av animalsk protein eller andre animalske næringsstoffer.

Vanlige spørsmål om barer

Hva er barer?

Barer er ferdigpakket, energirike og smakfulle matprodukter. De er utformet for å være praktiske å spise på farten og er beriket med næringsstoffer som for eksempel protein, fiber og karbohydrater.

Er det bra å spise barer?

Å spise barer kan være praktisk som et mellommåltid eller snacks når du er på farten. Velg barer med næringsstoffer og unngå de som er høye i sukker og bearbeidede ingredienser. Barer bør supplere et balansert kosthold, ikke erstatte det.

Er barer sunne?

Barer kan være sunne avhengig av merke og innhold. Noen barer kan være næringsrike og gi en god balanse av proteiner, fiber og andre næringsstoffer, mens andre kan være høye i sukker og bearbeidede ingredienser.

Når skal man spise barer?

De fleste barer fungerer alltid som et praktisk mellommåltid, enten det er i hverdagen eller under trening. Forskjellige barer tjener forskjellige formål, så vær oppmerksom på å velge riktig bar for dine behov. De fleste barer kan kjøpes i store pakker til rabatterte priser. Les mer under hver enkelt bar.