Ikke gå glipp av disse tilbudene!

4
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 5 ganger de siste dagene

Better You Betakaroten 50 mg 50 caps

50 mg
189 kr
100 mg
299 kr
189 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(3)

Mest populære fra Betakaroten

 • Beskrivelse
 • Høydosert Betakaroten fra Better You i vegetabilsk kapsel.
  Betakaroten er populært for sin evne til å gi huden en brunfarge - og for å beskytte huden innenfra. I Better You Betakaroten har de valgt å fokusere på en ekstra høy dose naturlig betakaroten.

  • Høydosert Betakaroten
  • Beskytter huden innenfra
  • Naturlig utvunnet
  • Vegansk godkjent produkt


  Solvitamin for huden din

  Betakaroten er en kraftig antioksidant som fungerer som en forløper for vitamin A og bidrar til å opprettholde en normal hud og gir en fin fargetone når solen berører huden vår. Gode naturlige kilder til betakaroten er for eksempel gulrøtter, egg, melk og grønne og gule grønnsaker.

  Hver kapsel inneholder hele 50 mg ren betakaroten i vegetabilske cellulosekapsler. Prøv å ta betakaroten i omtrent ti uker før solpåvirkning sammen med en liten mengde fett og se effektene!


  Dosering:
  Innta 1 kapsel daglig i forbindelse med måltid. Kapselen svelges hel med et glass vann.

  Størrelse:
  50 vegetabilske kapsler.
  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fargestoffer, Gelatin, Konserveringsmidler, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Føle seg bra
  Størrelse:
  50 caps
 • Innhold
 • Innehåll per:1 kapselDRI*
  Betakaroten50 mg**

  Ingredienser: Betakaroten (Dunaliella Salina), mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).
 • FAQ

Anmeldelser (3)

3 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Ingvild 2024-06-13
Veldig bra! Blir ikke oransje, og fargen holder en god stund! Kommer definitivt til å kjøpe fler!
Caroline 2024-06-10
Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, itillegg er jeg kvitt soleksemen som er hovedgrunnen til kjøpet👌🏼 Takk Proteincompany!
Gro Anita 2024-06-10
Akkurat det jeg trengte. Disse fungerer så jeg har mindre sjanse til å bli solbrent og får litt farge som ikke blir borte igjen med en gang.
Vis flere
3 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5