Ikke gå glipp av disse tilbudene!

2
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Better You NAC 90 caps

367 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Andre aminosyrer

 • Beskrivelse
 • NAC er forkortelsen for aminosyren N-acetylcystein. N-acetylcystein er en form av aminosyren cystein.
  Cystein er for eksempel viktig når ny hud dannes og minimerer risikoen for at frie radikaler reagerer og får huden til å eldes. Den spesielle formen NAC er interessant fordi den er en forløper til den kraftige antioksidanten Glutation. Aminosyrene cystein, glycin og glutamin er nødvendige for produksjonen av Glutation. NAC støtter dermed kroppens nivåer av Glutation.

  • Forløper til den kraftige antioksidanten Glutation
  • Bra for hår, hud og bindevev
  • Veganske kapsler


  Flere gode egenskaper!

  Cystein bidrar også til sunt hår. Cystein er også viktig for omdannelsen av B6-vitamin og er involvert i dannelsen av enzymer for fordøyelsesprosessen (som hjelper oss med å fordøye maten og ta opp næringen på en god måte).

  Produktet inneholder 600 mg aktivt NAC. I tillegg er det også tilsatt C-vitamin. C-vitamin bidrar til et normalt immunsystem og beskytter cellene mot oksidativt stress.


  Anbefalt dosering:
  Innta 1 kapsel daglig sammen med et glass vann eller annen valgfri væske. Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Husk viktigheten av en sunn livsstil.
  Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.


  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Gelatin
  Målsetting:
  Føle seg bra
  Størrelse:
  90 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll per:1 kapselDRI*
     
  N-Acetyl-L-Cystein600 mg**
  Vitamin C (syraneutral)80 mg100%
     
  *Dagligt Referensintag

  Ingredienser: Aminosyra (N-Acetyl-L-Cystein), kalciumaskorbat (vitamin C), stabiliseringsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5