Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Varemerke
Diett
Fri fra
Målsetting
Form
Pris
Vis kampanjeartikler
-9%
Kampanje
15 24 x GAAM Energy 330 ml Pear
-9%
Kampanje
0 24 x GAAM Energy 330 ml Energidrikk
-9%
Kampanje
2 24 x GAAM Energy 330 ml Lemonade
-9%
Kampanje
0 24 x GAAM Energy 330 ml Mikspakke
Mikspakke
-9%
Kampanje
4 24 x GAAM Energy 330 ml White Peach
-9%
Kampanje
6 24 x GAAM Energy 330 ml Wild Strawberry
-5%
Kampanje
0 48 x GAAM Energy 330 ml Mikspakke
Mikspakke
-3%
Kampanje
0 96 x GAAM Energy 330 ml Mikspakke
Mikspakke
Artikkel 10 av 10

Energidrikker for enhver anledning

Det er ikke uvanlig at mange begynner å erstatte brus med energidrikker. Delvis fordi det ofte smaker bedre, delvis fordi det er gunstig for de som trenger ekstra energi under trening eller i løpet av en travel dag. Men det er ikke alt - energidrikker, eller funksjonsdrikker, inneholder også vitaminer og mineraler som bidrar til å støtte kroppens helse. Ikke begrens deg heller, en iskald energidrikk passer til alle anledninger. Enten det er på en fest, under en treningskamp, på treningsstudioet eller til lunsj, er den alltid tilgjengelig for å nytes som en brus i hverdagen samtidig som den gir kroppen mer energi.

Hvilken smak foretrekker du på energidrikker?

Vi har et stort utvalg av rimelige energidrikker fra mange leverandører og i ulike smaker. Mange energidrikker smaker veldig likt vanlig brus, med forskjellen at en energidrikk gir deg riktig type energi.

Smaker hos Proteincompany energidrikker

  • Raspberry Blast
  • Melon Crush
  • Miami Summer Edition Strawberry
  • Sitron og lime
  • Rudolfs juleeple
  • Paradise Kiwi
  • Candy Peach

Vi tilbyr oppkvikkende energidrikker med eller uten sukker, med koffein eller koffeinfrie og til og med innhold av hyaluronsyre og kollagen som bidrar til hudforyngelse.

Miks ditt flak hos oss

Her hos oss kan du alltid mikse ditt flak med god og rimelig energidrikk. Du kan velge å mikse opptil fire smaker i samme flak. Bestill en mikset flak og nyt alle favorittene dine her på Proteincompany!

Kjøp energidrikker i store pakker på Proteincompany

Mange energidrikker er tilgjengelige for kjøp i større mengder til rabatterte priser. Søk etter din favoritt energidrikk online og se om den er tilgjengelig i esker til en billigere pris.

Hva inneholder energidrikker?

Energidrikker kommer i mange forskjellige varianter. Men det handler vanligvis om drikker som inneholder oppkvikkende og energigivende ingredienser som koffein, vitaminer og noen ganger til og med aminosyrer og kollagen. Disse ingrediensene har som formål å stimulere det sentrale nervesystemet, noe som kan bidra til økt utholdenhet og styrket mental fokus.

  • Bidrar til muskelbygging
  • Fremmer restitusjon etter trening
  • Forynger huden din