Ikke gå glipp av disse tilbudene!

2
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 3 ganger de siste dagene

Elit Nutrition Gainer - Lactose Free 5 kg

5 kg
949 kr
949 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Chocolate Brownie Lagervare Best før: Strawberry Banana Lagervare Best før: Vanilla Caramel Lagervare Best før: Banana Chocolate Utsolgt Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-22083119

Mest populære fra Gainer

 • Beskrivelse
 • ELIT GAINER - Er spesielt utviklet for alle som ønsker å legge på seg høykvalitets muskelmasse og maksimere restitusjonen.

  Dette utmerkede blandingen gir over 1000 kalorier per porsjon! Elit Gainer har en imponerende sammensetning av kvalitetsråvarer som valle, melkeproteinisolat, komplekse karbohydrater samt MCT-fettsyrer fra kokosfett og omega-3. ELIT GAINER er helt laktosefri, beriket med aminosyren L-Glutamin og inneholder en naturlig frukt- og bærblanding som leverer en mengde næringsstoffer på en naturlig måte. For magens skyld er ELIT GAINER beriket med fordøyelsesenzymene.

  • Laktosefri!
  • 1000 kcal per porsjon!
  • Beriket med fordøyelsesenzymene, for en skånsom mage.
  • Forsterket med Bcaa + L-glutamin.
  • Lettløselig og deilig smak.


  ELIT GAINER gir deg høykvalitetsprotein fra valle og melkeproteinisolat, som er proteinkilder som gir musklene optimale forhold for restitusjon og oppbygging. Karbohydratene i denne blandingen kommer fra råvarer som maltodekstrin og dekstrose, som er utmerket for rask energi som bidrar til god restitusjon. For en balansert restitusjon og oppbygging av muskler er det også viktig med vitaminer og mineraler, som du får fra en unik bærblanding.


  Sunn fett er viktig for å bygge muskler, med Elit Gainer kan du være sikker på at du får i deg riktig mengde, da Elit Gainer er beriket med en sunn porsjon MCT-fettsyrer fra kokosolje og omega-3 fettsyrer. Alt for å gi deg de beste forutsetningene for optimal muskeloppbygging.

  Også aminosyren L-glutamin forsterker denne fine blandingen med hele 6g per porsjon!

  Elit Nutrition har uten tvil utarbeidet en fantastisk fin gainer som også er helt laktosefri og beriket med fordøyelsesenzymene.

  Tilberedning:

  Hvordan får man plass til over 1000 kvalitetskalorier i en shaker?

  Fyll shakeren med 350 ml vann eller lettmelk, tilsett 4 skjeer pulver og rist shakeren kraftig i 30 sekunder. Fyll på med 200 ml væske og rist igjen til pulveret har løst seg opp. Klar til å nytes for å optimalisere restitusjonen og muskelveksten din.

  Alternativt kan du dele drikken i to porsjoner i løpet av dagen, 2 skjeer 2 ganger daglig i 3-4 dl vann eller melk.

  Form:
  Pulver
  Fri fra:
  Laktose
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Gå opp i vekt
  Størrelse:
  5000 g
  Kategorier
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Näringsdeklaration

  Per 220 g

  Per 100 g

  Kcal /

  1001

  451

  kJ

  4180

  1885

  Fett

  24 g

  11 g

  varav mättat fett

  14 g

  6 g

  varav omega-3 fettsyra (ALA)

  340 g

  154,5 g

  Kolhydrater

  138 g

  63 g

  varav sockerarter

  44 g

  20 g

  Protein

  55 g

  25 g

  Salt

  0,66 g

  0,3 g

  L-glutamin

  6 g

  2,7 g


  Ingredienser: Maltodextrin (från majs), laktosfrittVASSLEproteinkoncentrat (från MJÖLK), dextros, laktosfritt MJÖLKproteinisolat (MJÖLK), kokosfett (innehållande MCT-fettsyror), hydrolyserat VASSLEprotein (från MJÖLK), linfrömjöl, Havregryn, solroslecitin, L-glutamin, frukt och bärblandning (hallon, jordgubbar, gojibär, acai, tranbär, baobab, körsbär, morot, blåbär, papaya, guava) aromer, enzymer (proteas, laktas). Sötningsmedel: aspartam, acesulfam-K. Innehåller en fenylalaninkälla. Färgämne: avfettat kakaopulver (chokladsmak), rödbetspulver (jordgubbssmak).

  Färgämne: 

  Chocolate Brownie, Chocolate Coconut, Chocolate Banana: Avfettat kakaopulver

  Coockies n Cream: Inget färgämne

  Vanilla Caramel: Inget färgämne

  Strawberry Banana: Rödbetspulver 

  Innehåller MJÖLK.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5