Ikke gå glipp av disse tilbudene!

Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Fairing FLEX 120 caps

424 kr
Sum av løse artikler:
 
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
Midlertidig tomt ID: PB-1192

Inspirasjon fra andre

Mest populære fra Ledd- & muskelsmerter

 • Beskrivelse
 • Joint Fusion beskytter leddene dine mot slitasje under intensiv fysisk trening og gir utmerket næring til leddene for et enda mer bevegelig liv!
  Joint Fusion inneholder MSM (Metylsulfonylmetan) og er en naturlig forekommende svovelforbindelse. Svovel er en livsviktig mineral som har positive egenskaper på ledd, bindevev og brusk. Opprettholdelse av svovelnivået påvirker generelt velvære. Svovel er en del av kroppens alle vev og er viktig i flere forbindelser som vitaminer, enzymer og hormoner.

  MSM påvirker:

  • Kollagenproduksjonen. Kollagen er stoffet som holder sammen bindevev og brusk i leddene våre. Ved å tilføre kroppen svovel kan man opprettholde sunne og friske ledd.

  • Musklene. Svovelmangel kan føre til diffuse muskelsmerter og dårligere restitusjon etter for eksempel en intens treningsøkt.

  • Humøret. Også humøret kan påvirkes siden svovel er nødvendig for produksjonen av humørregulerende stoffer.

  Cissus quadrangularis er en medisinplante som i gamle Ayurvediske tekster har blitt beskrevet å ha svært positive effekter på benbrudd. Cissus har raskt blitt et veldig populært tilskudd i USA på grunn av sine muskelbyggende egenskaper og fordi det styrker ledd, ligamenter, muskelfester og lignende som utsettes for mye belastning under hard trening. Studier viser at Cissus er en glukokortikoid-antagonist, det vil si et stoff som motvirker glukokortikoider (muskelnedbrytende hormoner som for eksempel kortisol). Flere studier har gjennom årene vist at glukokortikoider og kortison bidrar til nedbrytning av både ben og muskelvev.

  Hagerosepulver (rosa kanina): Hageroseekstrakt har vist seg å være svært gunstig for leddene. Kontinuerlig inntak kan forbedre bevegeligheten og øke livskvaliteten og generell velvære. Dens unike fordeler har nylig blitt oppmerksomhet i mange forskjellige medier.

  Hagerose er mest kjent for sitt høye innhold av vitamin C, men inneholder også de fettløselige vitaminene A og E, samt karotenoider som betakaroten, lykopen og lutein. Men hagerose inneholder også flavonoider og sunne fettsyrer, og det er først og fremst disse som er så gunstige for leddene. En av de viktigste stoffene er en galaktolipid som ligner på fosfolipidene i cellemembranene.


  Forslag til dosering:
  To kapsler to ganger daglig.

  Størrelse:
  120 kapsler
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Portion: 2 kaps (60 portioner)
  Innehåll per1 portion
  MSM500 mg
  Cissus400 mg
  Rosa Kanina200 mg
  - nypon extrakt

  Ingredienser:
  MSM, cissus, Rosa Kanina (nypon extrakt), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesium stearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapselmaterial (bovint gelatin).

  Viktigt:
  Kosttillskott bör en användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. Använd ej om du är gravid, ammar, är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna eller har hjärtproblem. Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5