Ikke gå glipp av disse tilbudene!

4
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Fairing Kre-Alkalyn 120 caps

429 kr
Sum av løse artikler:
 
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
Midlertidig tomt ID: PB-1183

Mest populære fra Hurtigvirkende kreatin

 • Beskrivelse
 • Kre-Alkalyn er det nyeste tilskuddet i Fairings brede utvalg av kreatinprodukter. Kreatin i sine ulike former er som du sikkert vet et svært nyttig kosttilskudd for deg som ønsker økt styrke og eksplosivitet, og har blitt brukt av idrettsutøvere siden begynnelsen av 90-tallet.
  • Økning i eksplosivitet.
  • Praktiske kapsler.
  • Fasiliteter lade fasen.

  Sammenlignet med klassikeren Kreatin Monohydrat har Kre-Alkalyn en rekke fordeler. For det første er molekylet stabilt, noe som betyr at det ikke brytes ned til den ineffektive forbindelsen kreatinin når det blandes med vann. Dette gir større effekt, det vil si en større økning i styrke og eksplosivitet, til tross for en lavere dose.

  Kre-Alkalyn er også veldig enkel å dosere riktig takket være at det kommer i kapsler.

  Du slipper også vektøkning i form av væske som Monohydrat gir. Dette gjør Kre-Alkalyn til et perfekt tilskudd for deg som ønsker å øke styrken og eksplosiviteten uten å bli tyngre. Også utholdenhets- og lagidrettsutøvere som må bære sin egen kroppsvekt over lengre perioder kan derfor bruke dette kreatintilskuddet med svært gode resultater.

  En annen viktig fordel er at du slipper den omstendelige og dyre ladeperioden med flere doser per dag over en periode som kreves med Kreatin Monohydrat. Takket være at Kre-Alkalyn gir umiddelbar effekt, trenger du bare å ta det på treningsdager uten ladeperiode.


  Dosering:
  2-4 kapsler før trening.

  Størrelse:
  120 kapsler
  Form:
  Kapsler
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Portion: 3 kapslar (40 portioner)
  Innehåll per portion
  Kre-Alkalyn2 250 mg
  Ingredienser: kre-alkalyn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5