Ikke gå glipp av disse tilbudene!

7
Summer Sale
12
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 90 ganger de siste dagene

GAAM Ashwagandha 60 caps

60 caps
149 kr -12%
120 kapsler
269 kr -10%
180 caps
379 kr -14%
169 kr / 149 kr
132 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

132 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 

Anbefalt produkt å legge til

159 kr 199 kr
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Ashwagandha

 • Beskrivelse
 • GAAM Aswagandha er et veldig spennende kosttilskudd med mange interessante helsefordeler.
  Den absolutt viktigste grunnen til å supplere kostholdet med ashwagandha er dens evne til å øke motstandskraften mot stress og dermed senke produksjonen av det katabolske, nedbrytende hormonet kortisol.

  • Hormonfremmende
  • Stressreduserende
  • Forbedrer søvn
  • Reduserer kortisol
  • Øker velvære
  • Fettforbrennende
  • Øker styrke
  • Øker muskelvekst
  • Øker kondisjon

  Flere studier viser at ashwagandha-ekstraktet øker tilgjengeligheten av dopamin, et stoff med stor betydning for velvære og glede.

  En av de viktigste bruksområdene er søvn. Forklaringen er effekten på GABA, en viktig signalstoff som reduserer nerveimpulser, noe som gjør at hjernen lettere kan slappe av.

  Flere studier på ekstraktet viser også god effekt på hukommelse, logisk tenkning og konsentrasjonsevne.

  En av de tydeligste effektene er på kjønnshormonene testosteron, progesteron og østrogen. Våre anabole, oppbyggende og energiskapende hormoner som står i direkte motsetning til kortisol. Studier på ashwagandha viser at mengden kjønnshormoner øker i takt med at produksjonen av kortisol reduseres. I tillegg aktiverer ashwagandha produksjonen av gonadotropin, noe som øker dannelse av LH, et hormon som igjen letter dannelse av testosteron.

  Flere kliniske studier viser at styrke, muskelvekst og kondisjon øker. Det er flere faktorer som bidrar til dette, blant annet at produksjonen av ATP, den energien som brukes i arbeidende celler, øker. I tillegg stimuleres kroppens egen produksjon av kreatin, noe som ytterligere øker musklens arbeidsevne. Når kortisolnivået synker, øker også mengden hemoglobin og oksygenopptaket forbedres.

  Det er en tydelig sammenheng mellom overvekt og stress, årsaken er at kortisol øker blodsukkeret og senker stoffskiftet. Overskuddsenergien lagres i fettreserver der den er lett tilgjengelig, spesielt rundt mage og midje. I tillegg skaper stress ofte et behov for mat som er rik på sukker og fett. Når stresset synker, øker mengden anabole, energiforbrukende hormoner, det vil si testosteron, progesteron og østrogen, samtidig som produksjonen av ATP - celleenergi - øker, noe som resulterer i en betydelig økning i kaloriforbruket. Kliniske studier viser at både vekt og BMI reduseres ved inntak av ekstraktet.


  Vår innsats for en mer bærekraftig fremtid!

  Hos GAAM jobber vi kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi tok det første steget i 2020 ved å bytte kapselboksene fra PET til biobasert HDPE, og nå tar vi neste skritt ved å tilpasse bokstørrelsene til hvert enkelt produkt. På denne måten kan vi redusere plastforbruket og optimalisere transportene. Bare gjennom disse endringene reduserer vi plastforbruket med over 780 kg per år, og vi bidrar til en mer bærekraftig fremtid!  Dosering:
  1-2 kapsler daglig.

  Størrelse:
  60 kapsler.
  Form:
  Kapsler
  Størrelse:
  60 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer 1 kapselPer. 2 kapslar
  Asgwagandha extrakt500 mg1000 mg


  Ingredienser:
  ashwagandha extrakt, fyllnadsmedel: mikrokristallin cellulosa, kapsel: gelatin (bovint).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5