Ikke gå glipp av disse tilbudene!

20
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 2 ganger de siste dagene

GAAM Multivitamin Man 60 caps

60 caps
179 kr
120 kapsler
289 kr -12%
180 caps
389 kr -17%
179 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(3)

Mest populære fra Multivitamin

 • Beskrivelse
 • Multivitamin- og mineraltilskudd spesielt utviklet for menn og deres spesielle behov. En perfekt base for din daglige velvære.
  GAAM Multivitamin Mann er en komplett multivitamin- og mineraltilskudd som gir deg alle nødvendige vitaminer og mineraler i en enkelt kapsel. Produktet inneholder ekstra mye vitamin D og sink for å møte mannlige behov. Når du trener hardt eller følger en streng og begrenset kosthold, øker kroppens behov for mikronæringsstoffer drastisk.

  En om dagen
  Vitaminer
  Mineraler
  Antioksidanter
  Økt velvære
  Ytelsesfremmende


  En om dagen


  Å supplere med GAAM Multivitamin Mann daglig er en effektiv og rimelig garanti for å maksimere mulighetene dine for å holde deg frisk og prestere optimalt både på og utenfor treningsstudioet.

  GAAM Multivitamin Mann har mange helsefremmende fordeler man normalt ikke tenker på: Sink stabiliserer hormonnivåene i kroppen, noe som stimulerer velvære og forbedrer søvnen slik at du våkner opp opplagt og utvilt. Denne effekten forsterkes ytterligere av vitamin D, som også påvirker velvære. Krom stabiliserer blodsukkernivåene i kroppen og demper søtsuget ditt, samtidig som det brede spekteret av B-vitaminer virker oppkvikkende. Ingen multivitamin er komplett uten vitamin C, og GAAM Multivitamin Mann gir deg 100% av denne kraftige antioksidanten.

  Bra å vite om vitaminer!
  Vitaminer kan være både vann- og fettløselige, derfor kan det være en god idé å konsumere omega-3 samtidig som multivitaminet ditt. Det er også fordelsaktig å ta vitaminene dine sammen med et måltid for å oppnå optimal opptak. Hvis du tar vitaminer på tom mage før frokost, som mange gjør, risikerer du å miste mye av dem gjennom urinen.


  Vår innsats for en mer bærekraftig fremtid!

  Hos GAAM jobber vi kontinuerlig med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi tok det første steget i 2020 ved å bytte kapselboksene fra PET til biobasert HDPE, og nå tar vi neste skritt ved å tilpasse bokstørrelsene til hvert enkelt produkt. På denne måten kan vi redusere plastforbruket og optimalisere transportene. Bare gjennom disse endringene reduserer vi plastforbruket med over 780 kg per år, og vi bidrar til en mer bærekraftig fremtid!  Dosering:
  1 kapsel daglig i forbindelse med et måltid.
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Egg, Gluten, Laktose, Melk, Nøtter, Soya
  Målsetting:
  Føle seg bra
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnholdPer. 1 kapsel
  Vitaminer
  Vit C (askorbinsyre)80 mg 100% DRI*
  Vit B316 mg 100% DRI*
  Vit E12 mg 100% DRI*
  Vit B56 mg 100% DRI*
  Vit B21,4 mg 100% DRI*
  Vit B61,4 mg 100% DRI*
  Vit B11,1 mg 100% DRI*
  Vit A800 ug 100% DRI*
  Folsyra400 ug 200% DRI*
  D-biotin50 ug 100% DRI*
  Vit B125 ug 200% DRI*
  Vit D10 ug 200% DRI*

  Mineraler
  Jern (fumarat)14 mg 100% DRI*
  Sink (glukonat)20 mg 100% DRI*
  Mangan (glukonat)2 mg 100% DRI*
  Kobber (klorid)1 mg 100% DRI*
  Jod (kalium)150 ug 100% DRI*
  Selen (natrium)60ug 100% DRI*
  Krom (klorid)40 ug 100% DRI*
  *Daglig anbefalt inntak

  Ingredienser: vitamin- og mineralblanding, maltodekstrin, antiklumpemiddel: silisiumdioksid, emulgeringsmiddel: magnesiumstearat. kapsel: gelatin (bovin), fargestoff: jernoksid.

  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold.
  Anbefalt dosering bør ikke overskrides.
  Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • FAQ

Anmeldelser (3)

3 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Ivar Johan Syverud 2024-03-12
Ivar Johan, genialt kosttilskudd betegnet for menn. Føler meg mer våken og opplagt. Veldig greit å ta èn om dagen, i stedet for en av alt innholdet i kapselen.
Jens 2024-01-07
Supertilskudd. Føler meg mer våken og har også mer energi til å prestere gjennom dagen og til og med en hard treningsøkt om kvelden. Anbefaler også å supplere med en boks magnetisme.
2021-07-31
Verifisert kjøp
Gode kosttilskudd med alle viktige vitaminer og mineraler, Perfekt når man ikke får i seg nok gjennom sin daglige kost.
Vis flere
3 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5