Ikke gå glipp av disse tilbudene!

80
Summer Sale
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 14 ganger de siste dagene

GAAM Smartshake Slim 500 ml

99 kr / 79 kr
Sum av løse artikler:
Farge
Black Lagervare Best før: White Lagervare Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(37)
ID: PB-2203141

Mest populære fra Shakers

 • Beskrivelse
 • ""Nå lanseres en slankere versjon; GAAM SmartShake Slim. Litt smalere, litt mindre, men like velutformet og praktisk som alltid!""
  GAAM SmartShake Slim - Superpraktisk SmartShake, nå i en enda mer slank og hendig versjon! Stilig, praktisk og smart! SmartShake tok bransjen med storm da de lanserte sine gjennomtenkte multishakere som med sitt stilige design og ypperlige funksjonalitet har blitt et selvfølgelig treningsutstyr for mange idrettsutøvere!

  • Ekstra tykke gjenger på lokket
  • Giftfri plast, BPA- og DEHP-fri
  • Helt resirkulerbar
  • Utviklet og designet i Sverige
  • Unik, patentbeskyttet design


  Smart, stilig og slank!

  GAAM SmartShake Slim rommer 500 ml væske opp til lokket, og tilbyr en monterbar ekstra beholder for trygg oppbevaring av 1 dl ønsket kosttilskudd.  


  Materiale:
  Giftfri plast, BPA- og DEHP-fri.

  Størrelse:
  Denne modellen rommer 400 ml opp til shakerens øvre merking men 500 ml opp til kanten.
  Farge:
  Blå, Hvit, Rosa, Svart
 • Innhold
 • FAQ

Anmeldelser (37)

37 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Ramona Ekengren 2023-06-04
Verifisert kjøp
Kjøpte denne smartshake til datteren min. Hun er kjempefornøyd. Hun fyller den med pulver i bunnen av beholderen og tar den med seg til treningen sin, og blander den på stedet med vann. Så praktisk og smart å ha alt i ett, synes hun!
Izabella 2023-05-23
Verifisert kjøp
Den beste shakeren! Den er tett, så den er veldig praktisk å ha med seg i vesken, og du kan være trygg på at den ikke lekker. I tillegg har den en flott farge og passende størrelse! Beholderen nederst er perfekt for å ta med seg pre-workout, kreatin eller annet! Jeg bruker denne daglig og kommer definitivt til å kjøpe flere!
Anma 2023-05-16
Veldig bra produkt, du kan ha det med deg når som helst og det passer godt i treningsvesken eller skolesekken. Så det får 5❤️👍
Erik 2023-04-27
Holder tett, enkel å ta med seg, føles solid for sin størrelse, så det kommer til å bli flere 5/5
Vis flere
37 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5