Ikke gå glipp av disse tilbudene!

29
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 2 ganger de siste dagene

GAAM TEST 120 caps

120 kapsler
299 kr
240 caps
538 kr -10%
360 caps
807 kr -10%
299 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(4)

Mest populære fra Testosteronforsterkere

 • Beskrivelse
 • Komplett og høydosert testobooster fra GAAM. GAAM Power Series TEST har evnen til å øke kroppens naturlige frigjøring av mannlige veksthormoner og optimalisere det frie testosteronet.
  Mangel på testosteron er vanlig og kan skyldes flere faktorer som stress, alder, kjemikalier i mat, utslipp i luften vi puster inn og usunne matvarer vi spiser. Mangel på testosteron kan føre til nedstemthet, angst og økt fettlagring.

  GAAM Power Series er en serie produkter utviklet for styrke og prestasjon! Dette oppnås gjennom gjennomtenkte og store doser av velstuderte ingredienser som virkelig fungerer. Power Series er utviklet i samarbeid med Sveriges ledende produsent av kosttilskudd! Det lover trygge og effektive ingredienser av svært høy kvalitet som gir deg de resultatene du ønsker.

  • Bedre velvære
  • Hardere fysikk
  • Økt styrke
  • Mer effektiv fettforbrenning
  • Generelt økt prestasjonsnivå

  Optimaliser helsen og treningen din med GAAM Power Series TEST! En økt nivå av fritt testosteron i kroppen fører til økt muskelmasse og mindre kroppsfett, rett og slett en forbedret kroppssammensetning! Det er ikke bare fysikken og treningen din som påvirkes positivt av en økt nivå av testosteron i kroppen, også psyken og velværet øker, noe som gjør deg gladere og mer motivert til trening og livet generelt.

  Hvem er produktet for? GAAM Power Series TEST er et produkt utviklet og tilpasset voksne og friske menn som ønsker å forbedre kroppssammensetningen sin, øke sin fysiske prestasjon og mentale velvære på en trygg, naturlig og effektiv måte.

  Dosering: 4 kapsler daglig om morgenen, gjerne før frokost.

  Størrelse: 120 kapsler - 40 porsjoner.
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Aspartam, Egg, Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Palmolje, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Bli sterk, Bygge muskler, Føle seg bra, Gå opp i vekt
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. 4 kapslar
  D-asparaginsyra (DAA)1200 mg
  Bockhornsklöver400 mg
  Nässelextrakt132 mg
  Magnesium102,4 g
  Ingefärsrot100 mg
  Rosenrot80 mg
  Zink8 mg (80% RDI)
  Piperin4 mg
  Vitamin B61,04 mg (76% RDI)

  Övriga ingredienser: D-asparaginsyra, magnesiumcitrat, bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum), nässelextrakt (Urtica dioica), ingefärsrot (Zingiber officinale), rosenrot (Rhodiola rosea), zinkglukonat, piperin (Piper nigrum), pyridoxinhydroklorid, fyllnadsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), gelkapsel (gelatin (bovint), täckmedel (titandioxid), färgämnen (gul järnoxid, röd järnoxid).

  Kan innehålla spår av MJÖLK, ÄGG, SOJA och HAVRE. Förvaras torrt och svalt i normal rumstemperatur, utom räckhåll för barn.

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (4)

4 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Ezan 2022-01-14
Godt produkt, det var ikke så store endringer.
Sture 2021-11-02
Tusen takk! Jeg er veldig glad for å høre at du liker dette produktet. Produktet har hjulpet meg å bli mer energisk og litt sterkere også! Det er virkelig en god produkt, ikke sant?
Anders 2021-05-09
Fungerer ganske bra. Føler meg mer våken og har mer energi.
Victor Yalcin 2020-06-15
Våre produkter er av høy kvalitet til rimelige priser. Vi har et godt utvalg og sortiment. Jeg er fornøyd med det jeg kjøpte, og håper det kommer flere interessante funn til gode priser.
Vis flere
4 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5