Ikke gå glipp av disse tilbudene!

43
Lageropprydding
40
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 12 ganger de siste dagene

GAAM Vegan Ashwagandha 60 caps

60 caps
119 kr -40%
120 kapsler
215 kr -40%
180 caps
322 kr -40%
199 kr / 119 kr
109 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

109 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(4)

Mest populære fra Ashwagandha

 • Beskrivelse
 • GAAM Life Series Vegan Aswagandha er et veldig spennende kosttilskudd med mange interessante helsefordeler.
  Den fremste grunnen til å supplere kostholdet med ashwagandha er dens evne til å øke motstandskraften mot stress og dermed senke produksjonen av det nedbrytende hormonet kortisol.

  • Stressreduserende
  • Forbedret søvn
  • Vegansk
  • Reduserer kortisol
  • Øker velvære
  • Fremmer muskelvekst


  Økt velvære

  Flere studier viser at ashwagandha-ekstraktet øker opptaket av dopamin, et stoff som er viktig for velvære og glede. Ashwagandha fremmer spesielt søvn. Forklaringen ligger i effekten på GABA, en viktig hemmende signalstoff som blant annet reduserer stressimpulser i hjernen og hjelper deg med å slappe av. Flere studier på ekstraktet viser også god effekt på de delene av hjernen som påvirker hukommelse, logisk tenkning og konsentrasjonsevne.

  Mange helsefordeler

  Det finnes studier som peker på en sammenheng mellom overvekt og stress, grunnen er at stress øker produksjonen av kortisol, som igjen øker blodsukkernivået og senker stoffskiftet. Overskuddsenergien lagres i kroppen som lett tilgjengelige fettreserver. I tillegg kan stress bidra til et økt behov for mer energirik mat. Når nivåene av de katabolske og nedbrytende hormonene synker, øker mengden av anabole og oppbyggende hormoner, det vil si testosteron, progesteron og østrogen, samtidig som produksjonen av ATP øker. ATP er et stoff i cellene som påvirker stoffskiftet.


  Dosering:
  2 kapsler daglig.

  Størrelse:
  60 kapsler.
  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Egg, Fisk, Gelatin, Gluten, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Soya, Sukker
  Målsetting:
  Bygge muskler
  Størrelse:
  60 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Ashwagandha1000 mg

  Ingredienser: Ashwagandha extrakt, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204)  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (4)

4 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Belinda Johansson 2021-09-05
Elsker denne! Har brukt den i en tøff periode, og den har hjulpet meg så mye. Både med søvn, følelsen av å være mye mer trygg" i meg selv, ro, bedre konsentrasjon og mindre bekymring. Prøvde å slutte med den i noen uker i sommer, og har følt meg så merkelig. Angst hver dag, våkner midt på natten hver natt og generelt nedfor. Begynte med den igjen for noen uker siden... Opplevde mye angst i begynnelsen, men det har begynt å avta nå. Venter på full effekt igjen, noe som tar ca. 4-5 uker for meg ☺️"
Christian 2021-08-10
Verifisert kjøp
Var veldig skeptisk, men ønsket å prøve det fordi det er flere studier som viser beroligende effekt, og kroppen min reagerer lett på stress. Tenkte ikke engang på at jeg spiste dem, men etter noen uker merket jeg at kroppen ikke lenger reagerte på samme måte som før. Situasjoner der jeg tidligere fikk økt puls tar jeg nå som en Värmlänning (''det ordner seg!'').
Amanda 2021-04-08
Jeg føler likevel en større ro i kroppen. Jeg har litt lettere for å slappe av og stresser ikke like mye i visse situasjoner. Kan det være på grunn av disse? Ja, jeg vil tro det.
David 2021-03-24
Litt utfordrende dette! Men jeg vil påstå at jeg merker en forskjell, hovedsakelig mer stressresistent.
Vis flere
4 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5