Ikke gå glipp av disse tilbudene!

42
Summer Sale
22
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 4 ganger de siste dagene

GAAM Vegan Sleep Well 60 caps

60 caps
139 kr -22%
120 kapsler
269 kr -16%
180 caps
399 kr -17%
179 kr / 139 kr
139 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

139 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(23)

Mest populære fra Restitusjon

 • Beskrivelse
 • GAAM Vegan Søvn Godt består av en unik og gjennomtenkt blanding av ingredienser som jobber sammen for å optimalisere søvnkvaliteten og restitusjonen din.
  I dagens stressiga klimat kan det vara vanskelig å slappe av og finne ro. De skadelige effektene av langvarig stress er allment kjent og påvirker oss både fysisk og mentalt.
  GAAM Vegan Sleep Well er utviklet for å hjelpe deg med å slappe av og bidra til en god natts søvn, som er en viktig hjørnestein for vår helse og vårt velvære.


  • Forbedret restitusjon
  • Økt søvnkvalitet
  • Økt energi
  • Veganske kapsler

  Nøye utvalgte ingredienser

  GAAM Vegan Sleep Well inneholder blant annet ekstrakt av kamille, sitronmelisse, L-arginin og ashwagandha. Ashwagandha er spesielt interessant på grunn av dens evne til å øke motstandsdyktigheten mot stress og dermed senke produksjonen av det nedbrytende hormonet kortisol.


  Anbefalt dosering:
  2 kapsler før leggetid.

  Størrelse:
  60 kapsler.

  Diett:
  Vegansk
  Form:
  Kapsler
  Fri fra:
  Egg, Gelatin, Gluten, Kullsyre, Laktose, Melk, Melkeprotein, Nøtter, Soya
  Målsetting:
  Energi
  Størrelse:
  60 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • InnehållPer. 2 kapslar
  Kamomill200 mg
  Citronmeliss200 mg
  L-Theanin200 mg
  L-Arginin AKG300 mg
  Ashwagandha200 mg

  Ingredienser: Extrakt av (kamomill, citronmeliss, ashwagandha) L-Arginin akg, l-teanin, mikrokristallin cellulosa, kiseldioxid, kapsel (E1204).

  Kosttillskott ersätter ej en varierad kost.
  Rekommenderad dosering bör ej överskridas.
  Förvaras torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.
 • FAQ

Anmeldelser (23)

23 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.
Jan helge klungvik 2024-07-18
Sover godt av dem. Sovner fortere. Og jeg har ikke lett for å sove. Så for min del er dem helt topp. Og vil nok bruke dem igjen. Og vil med si at jeg er fornøyd. Med alt sammen.
Mo 2022-11-26
I stedet for 2 stykker kan man ta 3 stykker.
V 2022-10-22
Verifisert kjøp
Har lenge brukt sterke sovemedisiner og følte meg sterk nok til å prøve noe annet. Har nå brukt dem i omtrent 3-4 uker og føler meg uthvilt når jeg våkner og ikke fyllesyk. På en måte føler jeg meg mer opplagt. Tar dem 1-2 timer før jeg legger meg og sovner raskt. Så jeg kommer definitivt til å prøve disse en stund.
Andreas 2022-09-13
Problem med søvnløshet. Tar disse 2 timer før jeg skal sove, så snart jeg legger meg i sengen og skal sove, så sovner jeg innen 10 minutter.
Vis flere
23 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5