Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-20%
Kampanje
3 Better You Betakaroten 100 mg 50 caps
Flere varianter
-20%
Kampanje
3 Better You Betakaroten 50 mg 50 caps
Flere varianter
-15%
Pakkepris
10 GAAM Betakaroten 180 caps
Flere varianter
-10%
Pakkepris
14 GAAM Betakaroten 120 caps
Flere varianter
24 GAAM Vegan Beta Carotene 60 caps
Flere varianter
10 GAAM Vegan Beta carotene 120 caps
Flere varianter
4 GAAM Vegan Beta carotene 180 caps
Flere varianter
Artikkel 10 av 10

Betakaroten - få den ønskede solkyssede huden

Å gå rundt med solkysset hud om sommeren er noe mange mennesker ønsker. Men mange er også opptatt av huden sin og vet at for mye sol kan være skadelig. Hvordan blir man da brun uten sol? Jo, ved å konsumere betakaroten enten i kapselform eller tablettform. Pigmentene i betakaroten aktiverer hudens pigmentprosess som resulterer i en sunnere hudtone.

Har du vanskelig for å velge hvilken betakaroten som passer deg og ønsker rådgivning? Ta kontakt med oss på Proteincompany, vi hjelper deg gjerne med vår ekspertise!

Hva er betakaroten?

Betakaroten er en forløper til vitamin A, som er en av de viktigste vitaminene i kroppen. Det hjelper huden og slimhinnene med å holde seg sunne, samtidig som det spiller en stor rolle for immunforsvaret. Hvis du ønsker vitamin A i ferdig form, finner du det i animalske matvarer som melk, ost og egg. Hvis du ønsker betakaroten, finner du det i pigmenterte frukter og grønnsaker, hovedsakelig i gulrøtter. Kroppen din omdanner betakaroten til vitamin A når den føler behov for det.

Husk å begynne med betakaroten-tilskudd minst tre måneder før en solferie for å oppnå effekt.

Hva er betakaroten bra for?

Betakaroten er en antioksidant som kan omdannes til A-vitamin i kroppen. A-vitamin er viktig for en sunn hud, syn og immunforsvar. Betakaroten kan også bidra til å beskytte huden mot skader forårsaket av UV-stråler.

Hvor mye betakaroten trenger jeg for å bli brun?

Det finnes ingen nøyaktig mengde betakaroten som kreves for å bli brun. Forskning har vist at høyere nivåer av betakaroten kan gjøre huden mer mottakelig for solbrenthet, men det er ingen garanti for en jevn eller dyp brunfarge. Overdosering av betakaroten kan også ha negative effekter, så det er viktig å ikke ta mer enn anbefalt dose.

Hvilken betakaroten er best?

Det finnes ulike typer betakaroten som er egnet for ulike bruksområder. For eksempel finnes det syntetisk fremstilt betakaroten som brukes i kosttilskudd, og naturlig forekommende betakaroten som finnes i frukt og grønnsaker. Hvilken type betakaroten som er best avhenger av bruksformålet og individuelle faktorer, som helsestatus, kostholdsvaner og dosering.