Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-35%
Kampanje
3 Pureness Chaga Extrakt 50 ml
Artikkel 2 av 2

Få del i en rekke helsefordeler med Chaga

Uansett om du velger Chaga i kapsler, pulver eller som ekstrakt, får du ta del i en rekke ulike helsefordeler. Denne kraftfulle soppen kan lindre infeksjoner og betennelser, styrke immunforsvaret, balansere blodtrykket, forbedre hud- og hårkvaliteten og mye mer! Med andre ord er det en skikkelig helsebombe, noe som er grunnen til at Chaga er så populær!

Våg å være kreativ

Chaga-te er ingen ny konsept, det er den vanligste måten å konsumere Chaga på. Men begrens deg ikke! Chaga, sprängtickan, passer selvfølgelig til en god kopp varm te, men den kan også brukes som base i smoothie, blandes i flytende mat som grøt og yoghurt. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med Chaga, eller som man sier i Kina - kongen blant planter!

Chaga – effekter av mirakelsoppen

Årsaken til at chaga-soppen er så næringsrik, er at den vokser på bjørk og absorberer næringsstoffene fra stammen. Den lever derfor som en parasitt og ser ut som en knudrete vekst på treet. Det viktige å forstå er at det både finnes falske og ekte chaga-sopper, og det er den ekte som lever på relativt få bjørketrær. Hvis du først har fått tak i den, kan du imidlertid betrakte deg som heldig – og brygge te og lage pulver av den for å dra nytte av dens fantastiske næringsinnhold.

Kjøp chaga online på Proteincompany

På Proteincompany kan du kjøpe billig og god chaga-tilskudd på nett, og du kan forvente å få mye kvalitet for pengene. Du kan føle deg trygg på hvordan vi håndterer kjøpet ditt, og ditt nye chaga-tilskudd blir levert til deg på en rask og sikker måte.

Bivirkninger av chaga-tilskudd

Det er ingen kjente bivirkninger av chaga, men du bør unngå overdosering. Vær også forsiktig hvis du ammer, er gravid eller tar medisiner. Rådfør deg med lege først hvis du er usikker.