Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Pris
Finns i lager
Artikkel 3 av 3

Fiskeoljer for alle behov

Hos oss finner du ulike typer fiskeoljer som inneholder mye omega 3. Felles for våre fiskeoljer er at de er egnet som kosttilskudd for alle - uavhengig av alder, kjønn, målsetting og om du er gravid! Uansett hvilken fiskeolje du velger, inneholder de fettsyrer som EPA & DHA som støtter musklene, hjernen og den mentale velværen. Har du spørsmål eller tanker om de fiskeoljene du finner hos oss - kontakt oss via vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med vår ekspertise.

Hva er fiskeolje?

Fiskeolje er en olje som ekstraheres fra fisk, vanligvis fet fisk som laks, sild, makrell og sardiner. Den er kjent for å være en rik kilde til omega-3 fettsyrer, som inkluderer eikosapentaensyre (EPA) og dokosahexaensyre (DHA). Disse omega-3 fettsyrene er viktige næringsstoffer med en rekke helsefordeler.

Hva er fiskeolje bra for?

Du som ikke spiser nok fisk som sild, makrell, ål og laks kan dra nytte av å ta fiskeolje som kosttilskudd. Kroppens organer som hjerte og hjerne trenger næring og fett for å fungere normalt. Studier har vist at Omega 3 hjelper med å senke blodfettet og bidrar til sunnere blodårer. I tillegg bidrar Omega 3 til mange andre gode ting:

  • Oppnå en bedre blodtrykksnivå
  • Bra for å holde leddene mobile
  • Reduser det farlige kolesterolet
  • Har en antiinflammatorisk effekt (spis fiskeolje med høy dose EPA)
  • Motvirker depresjon


Hvilken dose fiskeolje er best?

Hvis du ønsker å ta fiskeolje forebyggende for å opprettholde god helse, kan du spise omtrent 1 gram per dag. Hvis du derimot allerede lider av en tilstand som du vet kan påvirkes positivt av fiskeolje, bør du spise opptil 1,5 gram per dag, enten i form av fisk eller fiskeolje. Du finner fiskeolje i vårt utvalg her på Proteincompany.

Gode ting å vite om fiskeolje

Det er viktig å oppbevare fiskeoljen eller fiskeoljekapslene kjølig, da oljen faktisk kan harskne over tid. Hvis dette skjer, vil du kunne merke det på lukten. Hvis du tar kapsler, er det lurt å bite i en kapsel for å sjekke om oljen inni begynner å bli gammel.