Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-20%
Summer Sale
6 HealthyCo Liquid Coconut Oil Neutral 250 ml
Flere varianter
0 Foodin Organic Coconut Oil 1 l
Flere varianter
-20%
Summer Sale
4 HealthyCo Liquid Coconut Oil Cold Pressed 250 ml
Flere varianter
-15%
Summer Sale
3 Pureness MCT Olja 500 ml
Flere varianter
2 Foodin Organic Coconut Oil 400 ml
Flere varianter
3 Foodin Organic Coconut Oil 250 ml
Flere varianter
Artikkel 7 av 7

Kokosolje med mange bruksområder

Kokosoljen finner du i mange sammenhenger. Den er fleksibel, tilbyr mange helsefordeler og kan brukes i mange retter og drikker - rett og slett et allsidig helsekostprodukt.

Vanligvis finner man kokosoljen i köket som en hälsosam olja vid matlagning. Men begränsa dig inte, kokosoljen finner man också i badrummet. Där används den som en fuktighetskräm eller varför inte som en hårmaske för att motverka frissigt och skadat hår. Du kan även använda den som massageolja eller smörjmedel i sovrummet. Kokosoljen finner helt enkelt sin rättmätiga plats i alla rum och vrår!

Hva er kokosolje bra for?

Det er sagt av eksperter at kokosoljen er bra både for inntak og utvortes bruk. Så hva kan man bruke kokosolje til?

  • Den booster immunforsvaret ditt og holder deg friskere
  • Den fukter tørr hud og gir den glød
  • Den fukter håret og hodebunnen
  • Den er både soppdrepende og antiinflammatorisk
  • Fungerer veldig bra som sminkefjerner og barberkrem

Rask absorpsjonsevne

Kokosoljen absorberes raskere av kroppen på grunn av sin effektive sammensetning av mellomlange fettsyrer. Kroppen din tar derfor opp næringsstoffene og fettene i kokosoljen bedre enn andre kilder til fett.

Allerede i magen transporteres fettsyrene til leveren for å deretter bli sendt ut i kroppen og gi nytte. De trenger derfor ikke å bli brutt ned i tarmen som andre fettsyrer. På denne måten får du både rask energitilførsel og bedre helse som en bonus - bra for mennesker som trener og ønsker litt ekstra sunn energi.

Hvor mye kokosolje per dag?

Hvis du spiser omtrent 3 spiseskjeer med kokosolje om dagen, har du fått i deg det som trengs. Hvor mye du bruker utvortes er en annen sak og avhenger av den enkelte. Fordel gjerne kokosoljen som et kosttilskudd ved å spise det både om morgenen, til middag og om kvelden.

Kjøp billig kokosolje på Proteincompany

Velg blant flytende kokosolje og kaldpresset, smøraktig olje å skrape ut med skje eller skje. Bak, lag mat eller spis den rett som den er. Vårt utvalg av rimelig kokosolje gjør det enkelt for deg å dra nytte av alle dens fordeler uten å tømme lommeboken.