Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
34 GAAM Collagen 250 g
Flere varianter
5 BioSalma Pure Collagen 500 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
3 Kleen Marine Collagen 150 g
-25%
Kampanje
8 Elexir Pharma Marint Kollagen 175 g
-12%
Pakkepris
0 3 x GAAM Collagen 250 g
Flere varianter
-15%
Pakkepris
3 3 x GAAM Collagen 350 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
3 KLEEN Daily Collagen Protein 500g
-5%
Pakkepris
2 2 x GAAM Collagen 250 g
Flere varianter
0 BioSalma Pure Collagen 250 g
Flere varianter
15 Lohilo Collagen 300 g
Flere varianter
7 WellAware Workout Collagen 400 g
Flere varianter
-10%
Pakkepris
6 2 x GAAM Collagen 350 g
Flere varianter
Artikkel 25 av 25

Velg riktig kollagenpulver

Det er noen ting du bør tenke på når du velger et kollagenpulver. Start med å vurdere om du har noen allergier - da mange helsekost og kosttilskudd med kollagen kan inneholde. Hva er målene dine? Ønsker du å fremme hår- eller neglevekst? Redusere synlige aldringstegn? Hvis du vil ha en raskvirkende effekt, kan hydrolysert kollagen være et godt alternativ. Det er verdt å vite at hydrolysert kollagen er nedbrutt i kortere segmenter (kollagenpeptider), noe som gjør det mer løselig og opptakbart i kroppen. Kollagentilskudd, enten det er kollagenpulver eller kollagentabletter, er ofte fra fisk eller storfe. Hvis du har spesielle kostholds- eller diettpreferanser, velg et kollagentilskudd som imøtekommer disse.

Hos oss finner du også kollagenpulver som er smaksatt og pulver uten smak - velg noe som passer for deg og dine behov. Vi har skrevet en guide for deg som trenger hjelp til å velge riktig kollagentilskudd. Her har vi samlet alle våre beste tips og råd, slik at du kan velge det riktige kollagentilskuddet for deg.

Hvorfor er kollagenpulver bra for?

Mange som tar kollagenpulver kan oppleve forbedret hudhelse, sterkere ledd og ben, fremmet hårvekst og neglestyrke, samt forbedret muskelmasse. Men husk at resultater og effekter av kollagen varierer fra person til person.

Hvilket kollagenpulver er best?

Det finnes mange forskjellige typer kollagenpulver, og det beste alternativet avhenger rett og slett av dine preferanser og mål. Skal du ha hydrolysert kollagenpulver? Eller kollagenpulver som er tilsatt vitaminer og mineraler? Tenk på hva som passer deg og dine behov.