Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-23%
Summer Sale
41 GAAM MSM 90 caps
Flere varianter
99 kr 129 kr
-19%
Summer Sale
5 2 x GAAM MSM 90 caps
Flere varianter
189 kr 232 kr
-25%
Kort dato
2 WellAware MSM + Vitamin C 100 caps
-15%
Summer Sale
8 3 x GAAM MSM 90 caps
Flere varianter
279 kr 328 kr
-15%
Summer Sale
1 Great Earth MSM + Vitamin C 120 tab
-15%
Summer Sale
0 Upgrit MSM + C 180 caps
-25%
Summer sale
13 Scitec Nutrition Mega MSM 100 caps
-23%
Summer Sale
23 GAAM MSM + Vitamin C 90 caps
Flere varianter
-25%
Summer Sale
5 GAAM MSM + Vitamin C 270 caps
Flere varianter
-27%
Summer Sale
1 GAAM MSM + Vitamin C 180 caps
Flere varianter
Artikkel 11 av 11

MSM kosttilskudd for bedre hår, negler og ledd

MSM brukes som kosttilskudd for å fremme ledefunksjon, hudhelse og antioksidanter. Svovel finnes naturlig i kroppens vev og er også en av byggesteinene i kollagen. Dens formål er å bygge opp kroppens bindevev, styrke håret og reparere negler, og mer. Svovel eller MSM finnes også i keratin, som er et viktig protein for styrke i hår, negler og hud. Utforsk vårt utvalg eller les vår guide om MSM-tilskudd. Finn de MSM-tilskuddene som passer deg og dine behov.

Fordeler med å ta MSM

Naturlig svovel kommer som en hjelpende hånd når du lider av leddsmerter, betennelser eller hudproblemer som psoriasis og eksem.

  • Hjelper ved artrose: Leddsykdommen kan forårsake vedvarende smerte og begrense bevegelsesfriheten din. Med MSM-pulver, eller MSM-kapsler og tabletter, lindres smerten og brusken bygges opp igjen.
  • Forbedrer hud- og hårkvaliteten: Slitt hår som lett faller av, negler som brekker, kløende og rød hud - MSM er der for å bygge opp og reparere. Du kan ta det både i tablett- eller pulverform, men også smøre det på irritert hud med en salve.
  • Motvirker betennelser og andre sykdomstilstander: Andre ting MSM kosttilskudd er bra for inkluderer muskelsmerter etter trening, betennelser, generell smerte, tretthet, konsentrasjonsvansker og skader i bløtvev.

Beste effekt med MSM kosttilskudd

Noen preparater absorberes bedre når de tas sammen med noe annet. For best effekt av MSM kan du ta C-vitamin samtidig, noe som øker reparasjonsevnen. Her kan du finne MSM-produkter sammen med vitamin C.

Slik bruker du MSM-tilskudd

For å dra nytte av fordelene med MSM kan du enkelt inkludere det som et kosttilskudd i din daglige rutine. Vanligvis kommer det i form av pulver, kapsler eller kremer. Doseringen varierer avhengig av produktet, så det er viktig å følge produsentens anbefalinger.

Anbefalt inntak av MSM

Tenk også på å bruke riktig dose av MSM-pulver, MSM-kapsler eller MSM-tabletter. Mellom 2-4 gram/dag er en anbefalt dosering. Du kan imidlertid begynne med litt og øke etter hvert. Følg instruksjonene på emballasjen. Du kan også kontakte oss på Proteincompany. Vi hjelper deg gjerne med eventuelle spørsmål.