Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
Aminosyrer Drikke Vekttap Gainer Kreatin Muskeløkning Prestasjonsøkere / PWO Proteinpulver Snacks & Godteri Treningsklær Treningsutstyr Vitaminer & Mineraler Restitusjon Ferdige pakker Helsekost Ledd- og muskelsmerter Matvarer Karbohydrater Måltidserstatning Omega-3 / Fettsyrer
524 GAAM 100% Whey Premium 1 kg Myseprotein
Flere varianter
376 GAAM Burn 240 g Fettforbrenner
Flere varianter
-25%
Golden deals!
4 SSN Xplode+ 336 g
299 kr 399 kr
340 GAAM P.W.R 360 g
Flere varianter
Fra 286 kr
20 Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Flere varianter
59 GAAM Whey 1 kg - No Whey:st
Flere varianter
142 GAAM 100% MASS Premium 1 kg Gainer
Flere varianter
-10%
Kampanje
20 Sportlab PRO 17-Dione
Flere varianter
-36%
Golden deals!
136 GAAM Magnesium 100 caps
Flere varianter
282 GAAM BCAA 400 g
Flere varianter
Fra 249 kr
70 GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
256 GAAM Ashwagandha 100 caps
Flere varianter
12 GAAM Whey 500 g Myseprotein
Flere varianter
-8%
Lageropprydding
1 SSN Isolate Protein 900 g Myseprotein
-20%
Kampanje
11 Sportlab Focus NOO-PEPT 90 caps
Flere varianter
-9%
Pakkepris
10 3 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Flere varianter
15 GAAM Whey 33 g Myseprotein
Flere varianter
1 BioSalma C-vitamin Brus 20 tabs
Flere varianter
-13%
Kampanje
30 12 x NJIE ProPud 200 g
Flere varianter
-20%
Kampanje
8 Better You Erte & Havreprotein 1 kg Veganprotein
Flere varianter
-10%
Pakkepris
109 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Flere varianter
-20%
Kampanje
1 Sportlab Ecdysterone 60 tabs
Artikkel 28 av 1025

Hva er kosttilskudd?

I tillegg til det vanlige kostholdet ditt kan du trenge kosttilskudd. Det er et supplement for å sikre at du får i deg de næringsstoffene du trenger i riktig dose, eller for å øke kroppens kapasitet under trening. Mange idrettsutøvere tar kosttilskudd før, under eller etter trening. Dette kan for eksempel være C-vitamin, proteiner i form av aminosyrer, jerntilskudd eller fettforbrenningsprodukter.

Hvilke kosttilskudd bør man ta?

Hvilke kosttilskudd du bør ta er individuelt. Det beste er om du vet at du har mangel på noe, eller at du er i faresonen for å ha mangel på vitaminer eller mineraler - dette kan du for eksempel finne ut av gjennom ulike tester hos lege eller homeopat. Forsikre deg om at du får i deg riktig næring med riktig kosttilskudd. Hvis du trener mye, kan du også ønske eller trenge å ta kosttilskudd som er beregnet på sport og muskelbygging, eller for vekttap. Selv om du følger en diett, er veganer eller vegetarianer, må du være forsiktig så du ikke får for lite av visse næringsstoffer.

Har du spørsmål om kosttilskuddene du finner i vårt utvalg? Ta kontakt med oss via kundeservice eller livechat. Vi hjelper deg gjerne med vår erfaring og ekspertise innen kosttilskudd for deg og dine behov! Du kan også finne inspirasjon i blogginnlegget vårt "En grunnleggende guide til kosttilskudd", hvor vi går gjennom forskjellige typer kosttilskudd og deres ulike bruksområder.

Ikke erstatt kostholdet med kosttilskudd

Det er viktig å huske på at kosttilskudd skal være et supplement til kostholdet og ikke en erstatning. Ellers kan du risikere å få mangel på andre stoffer. Gjør en grundig vurdering, og ta gjerne visse kosttilskudd i perioder slik at du tar pauser innimellom. Dette gir ofte bedre resultater i det lange løp.

Kosttilskudd hos Proteincompany

Utforsk et bredt utvalg av kosttilskudd hos oss på Proteincompany. Vi har alt fra proteintilskudd, ulike typer kreatintilskudd, fettsyrer, pwo-produkter, mineraler, vitaminer og mye mer. Alltid rimelige priser og av høy kvalitet.

Vanskelig å velge riktig kosttilskudd? I jungelen av forskjellige kosttilskudd med ulike egenskaper, fordeler og ulemper kan det være vanskelig å velge riktig. Vi har skrevet flere "best i test"-innlegg, der vi sammenligner ulike og populære kosttilskudd fra velkjente merker. La deg inspirere av 10 ulike kosttilskudd nedenfor: