Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
202 GAAM EAA 400 g
Flere varianter
Fra 276 kr
1 SSN EAA+ 300 g
Flere varianter
-10%
Pakkepris
16 2 x GAAM EAA 400 g
Flere varianter
-30%
Kampanje
4 fitnessjunkie EAA 300 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
4 Olimp EAAnabol Xplode 520 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
14 Elit Nutrition EAA + BCAA 400 g
Flere varianter
-15%
Pakkepris
10 3 x GAAM EAA 400 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
2 Pureness EAA 350 g
Flere varianter
-30%
Kampanje
0 2 x fitnessjunkie EAA 300 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
2 Better You Premium EAA 480 g
Flere varianter
1 M-nutrition EAA+ 500 g
Flere varianter
-30%
Kampanje
0 3 x fitnessjunkie EAA 300 g
Flere varianter
5 Prime Nutrition EAA 330 g
Flere varianter
Artikkel 17 av 17
Det kan være vanskelig å skille forskjellen mellom EAA vs BCAA - sistnevnte er tre essensielle aminosyrer mens EAA inkluderer 8 av dem, nemlig Fenylalanin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Treonin, Tryptofan og Valin. Kjøp billige EAA-tilskudd her på Proteincompany!

Hva er EAA? 

Som voksen trenger du 8 essensielle aminosyrer for at kroppen skal kunne bygges opp og repareres som den skal. EAA er en forkortelse for essensielle aminosyrer som må tilføres kroppen gjennom kosthold eller kosttilskudd. Hvis du i tillegg trener mye, trenger du vanligvis mer av proteinets byggesteiner for å kunne restituere deg raskere og komme tilbake til en hard treningsøkt på kort tid.

Når skal man ta EAA?

Spis gjerne proteinrik kost som belgfrukter, kjøtt, egg og fisk for å sikre at du får i deg EAA og stimulere muskeloppbyggingen din. Men hvis du trener mye eller er veganer, bør du ta kosttilskudd med essensielle aminosyrer.

Hvilken tid på døgnet bør man ta EAA? Faktum er at du kan ta EAA når som helst for at produktet skal gi effekt - både før, under og etter trening. Det er opp til deg. Du kan også velge å ta aminosyrer på hviledager, protein er nødvendig hver dag.

Tren med EAA som kosttilskudd

Ettersom du trenger rikelig med protein når du trener, er EEA det perfekte kosttilskuddet. Det er ren og skjær protein som tas opp direkte av kroppen, noe som gjør at du kan innta det når som helst i løpet av dagen og merke raske resultater. Musklene dine får sin dose med hjelp til å komme seg umiddelbart, noe som igjen skaper bedre forutsetninger for at du kan gjenoppta treningen allerede på kort tid.

EAA er et passende kosttilskudd enten du driver mye med styrketrening eller kondisjonstrening.

Hos oss finner du EAA og også BCAA til rimelige priser fra flere store leverandører. De fleste EAA-preparatene finnes i pulverform som kan blandes i vann eller melk og drikkes. Fordelen med denne varianten er at den smaker godt og er enkel å innta. Den gir også en viss metthetsfølelse.

TIPS! Du som heller foretrekker smak på vannet under treningsøkten kan med fordel drikke noen slurker EAA med vann i stedet for vanlig smakløst vann. Du får protein og slukker tørsten samtidig.

Gjør deg selv en tjeneste ved å gi kroppen det den trenger mest - byggesteinene for bedre muskelmasse og raskere restitusjon!