Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-20%
Kampanje
1 Sportlab GABA 120 caps
29 GAAM GABA 100 caps
Flere varianter
-20%
Kampanje
0 Better You Natt 60 caps
-10%
Pakkepris
1 GAAM GABA 200 caps
Flere varianter
-15%
Pakkepris
4 GAAM GABA 300 caps
Flere varianter
Artikkel 10 av 10

Hva er GABA?

GABA (gamma-aminosmørsyre) er en ikke-essensiell aminosyre som fungerer som en nevrotransmitter i hjernen. Den hjelper til med å berolige nervesystemet og regulere aktiviteten i hjernen.

Hva er GABA bra for?

GABA kan ha mange fordeler for helsen, inkludert å hjelpe med å redusere stress, angst og forbedre søvnen. Det kan også ha en positiv effekt på hjernens funksjon ved å øke produksjonen av veksthormon og beskytte hjernecellene.

Hva er effekten av GABA? 

Effektene av GABA kan variere avhengig av personens helse og treningsrutine. Generelt sett kan GABA bidra til å redusere stress og angst, forbedre søvnen og ha en positiv effekt på hjernens funksjon. Noen studier har også vist at GABA kan bidra til å øke muskelmassen ved å fremme produksjonen av veksthormoner og redusere muskeltretthet.

Hva er bivirkningene av GABA? 

GABA har vanligvis ingen alvorlig bivirkning, men oppleves vanligvis bare å ha positive effekter. Noen personer kan imidlertid oppleve milde bivirkninger ved høye doser, som litt økt puls og tungpustethet, hodepine eller mageproblemer. Sørg derfor for å følge doseringen for å unngå dette.

En beroligende effekt

Hvis du lider av stress eller søvnproblemer, er GABA et fenomenalt kosttilskudd fordi det har en beroligende effekt på nervesystemet. Det er også bra for deg som trener mye og er ofte i bevegelse eller fysisk aktiv. Etter trening kan det noen ganger være vanskelig å slappe av. Da er GABA virkelig til hjelp. Ta GABA daglig, 1-2 kapsler før sengetid på tom mage, og kjenn roen komme!

Mange ganger blir våre GABA-preparater utvidet med for eksempel B-vitaminer. Disse hjelper deg igjen med å motvirke tretthet og utmattelse. Sjekk utvalget vårt av GABA for å se hvilket produkt som kunne passe deg best. Hvis ditt største mål er å motvirke tretthet, stress og søvnproblemer, bør du ta en titt på ashwagandha og rosenrot, to planter med adaptogene effekter. De kan være fenomenale kosttilskudd for å håndtere stress og fremme en balansert neurotransmitterfunksjon (inkludert GABA) i kroppen.

Har du spørsmål om kosttilskuddene med GABA som du finner blant vårt utvalg? Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice hvis du har spørsmål - vi hjelper deg mer enn gjerne!