Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-21%
Summer Sale
5 GAAM HMB 120 caps
259 kr 329 kr
-16%
Summer Sale
0 3 x GAAM HMB 120 caps
739 kr 875 kr
-5%
Summer Sale
2 Olimp HMB Mega caps 300 caps
-10%
Summer Sale
3 Olimp HMB Mega caps 120 caps
-19%
Summer Sale
1 2 x GAAM HMB 120 caps
499 kr 616 kr
-10%
Summer Sale
0 Olimp HMBolon NX 300 caps
Artikkel 6 av 6

Hva er HMB?

HMB er en såkalt metabolitt. Når du spiser mat (eller lignende), bryter kroppen ned maten. Produktene fra denne nedbrytningen kalles metabolitter. HMB er en metabolitt av den forgrenede aminosyren leucin. HMB produseres når aminosyren leucin omdannes i kroppen. Studier viser at HMB hjelper med muskeloppbygging ved å forhindre nedbrytning av muskler når du trener hardt eller er på diett.

Hva er HMB bra for?

HMB kan ha mange helsefordeler, inkludert å hjelpe til med å øke muskelmasse og styrke, redusere muskelnedbrytning og øke fettforbrenningen. Det kan også ha en positiv effekt på immunsystemet ved å redusere betennelse og støtte cellehelsen.

Hva er effekten av HMB?

Effektene av HMB kan variere avhengig av personens helse og treningsrutine. Generelt kan HMB bidra til å øke muskelmasse og styrke, redusere muskelnedbrytning og øke fettforbrenningen. Det kan også ha en positiv effekt på immunsystemet ved å redusere betennelse og støtte cellehelsen. Noen studier har også vist at HMB kan ha en positiv effekt på kondisjonstrening og utholdenhet.

Hva er bivirkningene av HMB?

HMB har vanligvis ingen alvorlige bivirkninger, men noen personer kan oppleve milde bivirkninger som mageproblemer eller hudutslett. Det er også viktig å merke seg at høye doser av HMB kan være skadelig for helsen og kan føre til leverskader. Det er derfor viktig å følge doseringsanvisningene.

Bryt ned og bygg opp

De fleste som trener hardt vet hvor viktig det er å la kroppen hvile av og til. For at musklene dine skal få tid til å bygge seg opp igjen, er det viktig å gi dem riktig forutsetninger gjennom tilstrekkelig hvile og eventuelle kosttilskudd. Her kan HMB kosttilskudd hjelpe til med restitusjonsprosessen. Det hjelper kroppen din med å komme seg og musklene dine med å repareres raskere.

Hvis du ønsker å få store muskler, må du bygge mer muskelmasse enn det kroppen din bryter ned. Hvis du gjør det, er det vanligvis ikke noe problem å bygge muskler, men det er ikke alltid så enkelt. HMB hjelper deg på veien ved å øke muskelmasseoppbyggingen samtidig som det stopper nedbrytningen.