Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-20%
Lageropprydding
2 Stacker2 Complete Glutamine 300 g
-20%
Kampanje
1 Better You Naturligt Glutamine 300 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
0 Olimp L-glutamine Powder 250 g
-20%
Lageropprydding
2 Fairing L-Glutamin 500 g
Artikkel 22 av 22

Hva er L-Glutamin?

L-Glutamin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. Det spiller en viktig rolle i proteinsyntesen og er viktig for muskelvekst og restitusjon. L-Glutamin kan også støtte immunsystemet og bidra til å opprettholde en sunn tarmfunksjon. Det er et populært tilskudd blant idrettsutøvere, kroppsbyggere og veganere.

Hva er L-Glutamin bra for?

L-Glutamin er viktig for muskelreparasjon og vekst etter trening. Det kan også bidra til å redusere muskelnedbrytning under intensiv trening og styrke immunsystemet. Andre fordeler kan inkludere å redusere tretthet og forbedre fordøyelsen.

Hva er effektene av L-Glutamin? 

Effektene av L-Glutamin kan variere avhengig av personens helse og treningsrutine. Generelt kan det hjelpe med å øke muskelmassen, forbedre muskelgjenoppretting etter trening, styrke immunsystemet og øke utholdenheten under trening.

Studier har vist at L-Glutamin kan redusere nedbrytning av muskler og øke muskelproteinsyntesen, noe som er viktig for muskelreparasjon og vekst. Det kan også øke utholdenheten under trening og redusere tretthet etter trening. I tillegg kan glutamin hjelpe til med å øke glykogenlagringen i musklene og stimulere produksjonen av hormoner som er viktige for muskelvekst.

Disse effektene kan være spesielt gunstige for personer som trener regelmessig og ønsker å optimalisere sin prestasjon og restitusjon. Det er imidlertid viktig å merke seg at effektene av L-Glutamin kan variere avhengig av personens helse og treningsrutine, og mer forskning er nødvendig for å bekrefte dens effektivitet ved trening.

Hva er bivirkningene av L-Glutamin?

L-Glutamin har vanligvis ingen alvorlige bivirkninger, men noen personer kan oppleve mageproblemer som gass, diaré eller kvalme. Det er også viktig å merke seg at overdosering av L-Glutamin kan føre til høye ammoniakknivåer i kroppen, noe som kan være skadelig for helsen.

Hold deg frisk med L-Glutamin

Å spise L-Glutamin som kosttilskudd er ikke bare gunstig for de som trener mye og hardt. Det er også en viktig del for at immunforsvaret skal fungere som det skal. L-Glutamin bidrar med andre ord til å holde kroppens forsvar i god form og unngå å bli syk. En forutsetning for å trene på en god og effektiv måte er å holde seg frisk, og ved å ta L-Glutamin gjør du immunforsvaret ditt en tjeneste.