Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-20%
Summer Sale
100 GAAM ZMA 100 caps
Flere varianter
159 kr 199 kr
-34%
Summer sale
4 fitnessjunkie ZMA 45 caps
-15%
Summer Sale
17 GAAM ZMA 300 caps
Flere varianter
459 kr 537 kr
-14%
Summer Sale
22 GAAM ZMA 200 caps
Flere varianter
309 kr 358 kr
-20%
Summer sale
7 Fairing ZMA 90 caps
-15%
Summer Sale
3 Mutant Nutrition ZM8+ 90 caps
-30%
Summer sale
5 Scitec Nutrition ZMB6 60 caps
-20%
Summer Sale
3 Sportlab ZMA 90 caps
-15%
Summer Sale
2 Elit Nutrition ZMA 90 caps
Artikkel 16 av 16

Forbedre søvnen din med ZMA

Det er ikke bare bedre velvære og bedre trening som kosttilskuddet ZMA har. Det har også effekt på søvnen, og når du regelmessig tar ZMA, kan du oppleve bedre søvnkvalitet. Med andre ord er det ikke mange grunner til å ikke prøve ZMA. Det er noe så enkelt som naturlige stoffer i en perfekt kombinasjon som både jobber individuelt og sammen for å øke effekten. Finn løsningen på tretthet og kjenn forskjellen i treningen din med hjelp av ZMA-kosttilskudd.

Det er ingen hemmelighet at mye skjer i kroppen når vi sover. Det er blant annet da celle reparasjon, hormonproduksjon, muskelvekst og restitusjon tar fart. Mange aktive mennesker som bruker ZMA har opplevd en positiv innvirkning på nettopp søvnen. Magnesium har en avslappende effekt på musklene, vitamin B6 har en positiv innvirkning på nervesystemet, og sink opprettholder produksjonen av hormoner som kan gi effekt.

Hva er ZMA?

ZMA er en kombinasjon av tre naturlige stoffer (sink, magnesium og vitamin B6) som blant annet påvirker hormonbalansen og proteinsyntesen. Sink spiller en viktig rolle i produksjonen av muskeloppbyggende hormoner og fettforbrenning. Magnesium bidrar blant annet til at kroppens enzymer fungerer optimalt og at musklene kan slappe av. Vitamin B6 (Pyridoksin) bidrar til normal funksjon av nervesystemet, normal dannelse av røde blodceller og normal omsetning av proteiner og glykogen.

Vanlige spørsmål om ZMA

Hvordan fungerer ZMA kosttilskudd?

ZMA kosttilskudd kan bidra til økt muskeloppbygging, bedre søvnkvalitet og hormonregulering. Sink hjelper til med å øke testosteronnivåene i kroppen, mens magnesium og vitamin B6 kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten.

Hvordan kan ZMA påvirke meg?

De vanligste fordelene med å ta ZMA kosttilskudd inkluderer økt muskeloppbygging, forbedret søvnkvalitet og hormonregulering. ZMA kosttilskudd kan også hjelpe med å øke energinivåene og forbedre restitusjonen etter trening.

Kan jeg oppleve bivirkninger av ZMA?

Vanlige bivirkninger av ZMA kosttilskudd inkluderer mageproblemer og kvalme. Noen personer kan også oppleve økt drømmeaktivitet og mer livlige drømmer når de tar ZMA kosttilskudd. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og snakke med en lege hvis du opplever noen bivirkninger.