Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-11%
Pakkepris
2 2 x GAAM Carbs - 100% Maltodextrin 1 kg
Flere varianter
-16%
Pakkepris
3 4 x GAAM Carbs - 100% Maltodextrin 1 kg
Flere varianter
Artikkel 4 av 4

Maltodesktrin som kosttilskudd

Maltodextrin har blitt et populært kosttilskudd innen sport og fitness. Maltodextrin er en form for rask karbohydrat som brytes ned og absorberes raskt i kroppen, noe som gjør det til en utmerket kilde til rask energi.

Denne hastigheten som det omdannes til glukose gjør det til en ideell ingrediens i restitusjonsdrikker og mellommåltider etter trening. Det bidrar til å fylle på glykogenlagrene i musklene, noe som fremmer restitusjon og forbereder kroppen for neste treningsøkt.

Lag ditt eget kosttilskudd av maltodekstrin

Lag ditt eget kosttilskudd med maltodextrin, her på Proteincompany finner du ren maltodextrin som du kan blande sammen med ditt favorittprotein. På den måten lager du din egen gainer. Du kan også lage en energi- og prestasjonsfremmende PWO ved å blande maltodextrin med for eksempel beta-alanin og taurin.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er maltodekstrin?

Maltodextrin er en type karbohydrat som fremstilles fra stivelsesholdige matvarer. Det brukes ofte som tilskudd innen idrett og fitness for å gi energi og forbedre ytelsen.

Hvordan fungerer Maltodesktrin?

Når maltodextrin inntas, brytes det ned i kroppen og omdannes raskt til glukose, noe som gir energi og øker prestasjonen. Derfor er det et populært tilskudd blant for eksempel idrettsutøvere, bodybuildere og fitnessentusiaster.

Hva er fordelene og ulempene med maltodekstrin?

Maltodextrin kan gi rask og pålitelig energi, noe som er svært nyttig under intensiv trening. Men det er også viktig å merke seg at overdreven inntak kan påvirke blodsukkeret og bidra til vektøkning. Vær derfor nøye med å ta maltodextrin i moderate mengder, se nærmere informasjon om hvert produkt for mer informasjon.

Hvordan ogn når skal jeg ta maltodekstrin?

Maltodextrin kan tas før, under og etter trening. Doseringen kan variere avhengig av dine individuelle behov og treningsmål. Spesifikk doseringsmengde kan du se på emballasjen.

Kan maltodextrin forårsake allergier?

Selv om allergiske reaksjoner mot maltodextrin er sjeldne, hvis du har kjent allergi eller intoleranse mot mais, hvete, poteter eller ris, bør du kontakte legen din eller en ernæringsfysiolog før du introduserer maltodextrin i kostholdet ditt. Maltodextrin blir vanligvis laget av mais, ris, poteter eller hvete. Selv om prosessen med å lage maltodextrin vanligvis fjerner de fleste av proteinene som kan forårsake allergiske reaksjoner, bør personer med visse allergier eller intoleranser være forsiktige.