Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
-20%
Kampanje
6 Pureness Trippel Magnesium 120 caps
Flere varianter
138 GAAM Magnesium 100 caps
Flere varianter
-20%
Kampanje
3 Pureness Trippel Magnesium 60 caps
Flere varianter
163 GAAM Omega-3 100 caps
Flere varianter
-15%
Kampanje
3 Better You Magnesium Plus 90 caps
-10%
Pakkepris
14 GAAM Magnesium 200 caps
Flere varianter
-20%
Kampanje
2 Pureness Krill Omega-3 60 caps
-35%
Lageropprydding
1 WellAware Vitamin C 300 g
-20%
Kampanje
1 Pureness Krill Omega-3 120 caps
-20%
Kampanje
0 Pureness Vitamin B12 + Folat 60 tabs
-10%
Pakkepris
3 GAAM Calcium + Zinc 180 caps
Flere varianter
-15%
Pakkepris
37 GAAM Omega-3 300 caps
Flere varianter
-20%
Kampanje
3 WellAware Glukomannan 100 caps
-15%
Pakkepris
12 GAAM Magnesium 300 caps
Flere varianter
19 GAAM Calcium + Zinc 90 caps
Flere varianter
Artikkel 28 av 56

Kosttilskudd for kvinner - velg riktig

Det er visse forskjeller når det kommer til ernæringsbehov hos menn og kvinner. Her går vi gjennom vitaminer og mineraler som er spesielt bra for kvinnehelsen. Alle disse er også lagt til i denne produktkategorien, slik at du enkelt kan finne det tilskuddet som passer for deg.

Magnesium

Mineralet magnesium er viktig i over 300 biokjemiske reaksjoner i kroppen. Fra å regulere humør, opprettholde en sunn hjertefrekvens til å støtte søvn, muskel- og nervefunksjon samt energiproduksjon for å nevne noen. Et tema i den moderne verden er stress, og magnesium kan hjelpe med å håndtere stress sammen med vitaminene B5, B6 og C. Magnesium kan også lindre visse tilstander forbundet med menstruasjon som kan være resultatet av hormonforstyrrelser eller blodsukkerforstyrrelser (PMS eller PCOS). Dette fordi magnesium hjelper insulin med å fjerne blodsukker og levere det til cellene samt bidra til normal hormonproduksjon. Forstå hvordan mineralet magnesium fungerer i vår guide.

C-vitamin

Vitamin C kan hjelpe til med å øke absorpsjonen av jern fra kostholdet ditt. Som et resultat av dette kan det redusere risikoen for anemi hos personer som er utsatt for jernmangel. I tillegg kan C-vitamin øke østrogennivåene dine og senke progesteronnivåene. Dette får livmoren til å trekke seg sammen og livmorslimhinnen til å brytes ned, noe som fører til starten av menstruasjonen. Akkurat som magnesium, hjelper dette vitaminet kroppen med å håndtere psykisk og fysisk stress. Hvis du er gravid, kan du også dra nytte av dette tilskuddet, da det er viktig for det voksende fosteret å få i seg C-vitamin.

Jern

Jern er et av de viktigste mineralene for kvinnehelsen. Å ha lave nivåer av jern i blodet er den viktigste årsaken til jernmangelanemi. Dette er en tilstand som kan forårsake symptomer som svakhet, utmattelse, kortpustethet, blek hud, rask hjertefrekvens, nedsatt konsentrasjonsevne og tørre, sprø negler. Kvinner lider oftere av lavere jernnivåer fordi de mister blod gjennom menstruasjon og under graviditeter. Et godt kosthold kombinert med jerntabletter er optimalt for kvinnehelsen.

Folsyre

Egentlig trenger alle folsyre for å være sunne. Imidlertid er det spesielt viktig for kvinner før og under graviditeten. Folsyre beskytter ufødte barn mot alvorlige misdannelser (neuralrørsdefekter). Det kan også forebygge andre typer misdannelser og tidlig svangerskapsavbrudd. For å holde blodet sunt ved å hjelpe røde blodlegemer med å dannes og vokse. Å ikke få nok folsyre kan føre til en type anemi som kalles folatmangelanemi. Folatmangelanemi er vanligere hos kvinner i fertil alder enn hos menn.