Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
-45%
Golden deals!
18 fitnessjunkie Creatine 300 g Kreatin
-8%
Pakkepris
18 2 x GAAM Creatine 300 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
10 Elit Nutrition 100% Pure Creatine Monohydrate 300 g Kreatin
Flere varianter
-5%
Pakkepris
19 2 x GAAM Creatine Monohydrate 500 g
-11%
Pakkepris
1 2 x GAAM Creatine+ 300 g
-16%
Pakkepris
5 3 x GAAM Creatine 300 g
Flere varianter
-11%
Pakkepris
3 3 x GAAM Creatine Monohydrate 500 g
-20%
Lageropprydding
1 WellAware Creatine 250 g
-20%
Lageropprydding
1 SSN Creatine 300 g
302 kr 378 kr
Artikkel 28 av 41

Dette er kreatin

Kreatin er en naturlig substans som produseres av kroppen fra aminosyrene arginin, glycin og metionin. Prosesser i kroppen omdanner disse til ATP, som er drivstoffet for muskelbevegelser og kraft. Kreatin gjør det mulig for deg å trene hardere og mer intensivt, slik at muskelvekst skjer raskere, noe som er grunnen til at det er så populært blant styrkeutøvere. Under høyintensive treningsøkter og eksplosive kraftanstrengelser, kan du stole på at kreatin forbedrer prestasjonen din. Det er viktig å kombinere kreatinet med proteiner, fordi musklene dine må komme seg i tide og også må tåle mer på grunn av anstrengelsen.

Hvordan fungerer kreatin nøyaktig?

Før du kjøper kreatin, er det viktig å vite nøyaktig hva det gjør og hvilken effekt det har - slik at du kan avgjøre om det passer for deg eller ikke. Når kroppen absorberer kreatin fra mat eller kreatintilskudd, blir det i stor grad omdannet til kreatinfosfat. Dens oppgave er å transportere energileverandøren ATP til muskelcellene av raske type II-fibre. Fosfatmolekylene fra ATP brukes til en muskelkontraksjon, som et resultat blir ATP omdannet til ADP. Denne kan ikke brukes til energi.

ATP kan suppleres med karbohydrater, fett, protein eller kreatinfosfat - når du har mer kreatinfosfat i kroppen, vil utholdenheten være litt lenger. Kroppen kan lagre 5 gram kreatin per dag.

Kraftig tilskudd for økt styrke og utholdenhet

Formålet med å ta kreatin kosttilskudd er å lade batteriene i kroppen ved å tilføre ny energi, slik at muskelfibrene får en sjanse til å reparere seg raskere. Dette bidrar igjen til at både styrken og utholdenheten din blir bedre og gagner deg i treningen. Kreatin gir deg evnen til å utvide treningsøktene dine eller gjøre de ekstra 10 styrkeøvelsene på benken boostet av kreatinet. De prestasjonsfremmende fordelene gjør at man finner kreatin som en ingrediens i mange andre kosttilskudd, som for eksempel PWO. I tillegg til prestasjonsfremmende fordeler, har kreatin også vist seg å ha andre helsefordeler, som å redusere risikoen for skader, fremme hjertehelsen, forbedre kognitiv funksjon og redusere tretthet. Kreatin kan også være gunstig for personer med visse helsemessige tilstander, som muskeldystrofi, Parkinsons sykdom og multippel sklerose. Kreatin kan også kombineres med andre kosttilskudd som kreatinprotein og kreatin glutamin for å forbedre effekten av treningen og muskeloppbyggingen.

Kjøp kreatin online hos Proteincompany

Med kreatintillskuddene du kjøper hos Proteincompany får du det beste ut av treningen din. Vi tilbyr et bredt utvalg av kreatin fra mange kjente og pålitelige leverandører, med formler beriket med L-arginin, citrullinmalat og de patenterede Kre-Alkalyn® og Creapure®. Mer enn 12 års erfaring har sikret at vi har den beste interne kunnskapen. Begynn her, avslutt sterkere! Vi leverer varene dine raskt og enkelt. Vi tilbyr alltid 30 dagers åpent kjøp, gratis retur og 0 kr i fakturagebyr for at du skal føle deg trygg med kjøpet av nytt kreatin hos Proteinbolaget.

FAQs

Hva er kreatin?

Denne foreningen er et protein som finnes naturlig i muskelceller og i små mengder i hjernen. Kreatin lar deg produsere energi for daglige oppgaver, samt for ting som høyintensiv trening når du er på treningssenteret. Kreatin produseres naturlig av kroppen fra flere typer aminosyrer, vanligvis fra kjøtt eller fisk. Dette lagres som fosfokreatin i muskelcellene og i mindre mengder i hjernen, leveren og nyrene. Det brukes deretter til å skape ATP, en forbindelse som gir energi til celler for bevegelse.

Hvordan tar man kreatin?

Uansett kosthold, om du prøver å oppnå visse treningsmål eller øke muskelmassen, kan det hende du ønsker å supplere kostholdet ditt med kreatin og protein. Kreatinmonohydrat er formen av kreatin som finnes i de fleste kosttilskudd. Det anses å være en av de sikreste og billigste måtene å konsumere mer kreatin på. Kreatinmonohydrat kan komme i pulver- eller tablettform. Hvis du velger pulveret, kan du blande det i en proteindrikk for å nyte før eller etter trening.

Hva er den beste måten å ta kreatin på?

Det kommer helt og holdent an på hvor tålmodig du er. Du kan enten "laste" eller fokusere på en mer konsekvent inntak (dog vil det siste rett og slett bety at det tar lengre tid før du begynner å oppleve fordelene med tilskuddet). Å dosere etter trening kan være et mer optimalt tidspunkt, da studier har vist at det hjelper med restitusjon og fremmer mer ønskede endringer i kroppssammensetningen.

Hvor lenge bør man ta kreatin?

Det er ingen spesifikk sluttdato for å ta kreatin, men mange eksperter anbefaler å ta det over en lengre periode for å oppleve fordelene. Det er vanlig å ta kreatin i sykluser, der man tar det i en periode og deretter tar en pause. En typisk syklus kan være å ta kreatin i åtte uker og deretter ha en fire ukers pause.

Hvordan doserer jeg kreatin?

Med kreatin kosttilskudd kan du øke lagrene med opptil 20–40 %. Dette øker også prestasjonsevnen din med ca. 10–20 %. Husk å ta kurer med kreatin. Når du deretter slutter, beholder kroppen nivåene i ca. 4–6 uker.