Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Pris
Finns i lager
Artikkel 1 av 1

Krom kosttilskudd for vekttap

Hvis du får for lite krom, det vil si langt under den anbefalte daglige inntaket på 50 milligram, kan du både bli insulinømfintlig og få en negativt påvirket metabolisme. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, gjør du rett i å kjøpe kromtilskudd. Samtidig er det viktig å påpeke at krom lagres i kroppen din, og at et for stort overskudd kan bli giftig for deg.

Hva er krom bra for?

Mineralen krom kan ha mange potensielle helsefordeler. Noen av disse inkluderer:
  • Stabiliserer blodsukkernivåene dine
  • Krom reduserer søtsuget
  • Hjelper med vekttapet
  • Påvirker stoffskiftet positivt
  • Reduserer risikoen for diabetes

Krom i forbindelse med trening

Hvis du ønsker å gå ned i vekt og trener mye for å oppnå resultater, kan krom kosttilskudd være et godt tillegg til treningsøktene dine. Trening i seg selv hevdes også å ha en positiv innvirkning på søtsuget, og ved å tilføre krom får du dobbel effekt.

I tillegg til kosttilskudd med krom, kan du også finne dette mineralet i fullkornsprodukter og nøtter. Vi kan også glede alle kaffeelskende svensker med å si at krom finnes i kaffe. Hvis du lager mat i rustfrie kjeler og stekepanner, vil du, akkurat som med jern, få i deg en liten dose krom.

Krom kosttilskudd finner du hos Proteincompany - vi har mange produkter fra ulike merker. Begynn å øke vekttapet ditt allerede i dag!