Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-15%
Summer Sale
7 Pureness Trippel Magnesium 120 caps
Flere varianter
-23%
Summer Sale
6 GAAM Magnesium 90 caps
-15%
Summer Sale
4 Pureness Trippel Magnesium 60 caps
Flere varianter
-19%
Summer Sale
15 2 x GAAM Magnesium 90 caps
Flere varianter
-20%
Kampanje
1 SSN Magnesium 60 caps
155 kr 194 kr
-40%
Kampanje
4 Self Omninutrition Magnesium 300 g
Flere varianter
-15%
Summer Sale
13 3 x GAAM Magnesium 90 caps
Flere varianter
-23%
Kort dato
1 BioSalma Magnesium Brus 20 tabs Apelsin
-15%
Summer Sale
1 Upgrit Magnesium 90 caps
-15%
Summer Sale
2 Great Earth Magnesium 375 mg 60 caps
-30%
Summer sale
1 Scitec Nutrition Liquid Magnesium 1 l
-15%
Summer Sale
3 WellAware Magnesium 210 tabs
-15%
Summer Sale
1 ENERVIT MAGNERSIUM SPORT 10 st √° 15 g
-20%
Summer sale
0 Fairing Magnesium 100 caps
Artikkel 28 av 28

Magnesium for aktive individer

  • Redusert treningsverk: Magnesium hjelper til med å slappe av musklene, noe som kan bidra til å redusere treningsverk. Har du noen gang følt den ømme følelsen i musklene etter en hard treningsøkt? Magnesium kan hjelpe til med å redusere denne smerten og hevelsen.
  • Økt energinivå: Magnesium bidrar til å omdanne karbohydrater til energi, noe som kan bidra til å øke energinivåene under og etter trening. Magnesium kan hjelpe deg med å få mer energi når du føler deg utmattet og sliten etter en intensiv trening.
  • Bedre søvnkvalitet: Magnesium er viktig for en god søvnkvalitet, noe som kan bidra til å forbedre restitusjonen etter trening. Når du trener hardt, er det viktig å få nok søvn slik at kroppen din kan restituere seg. Magnesium kan hjelpe deg med å sove bedre, noe som igjen kan hjelpe deg med å restituere deg raskere etter trening.
  • Redusert stressnivå: Magnesium bidrar til å redusere stressnivåene, noe som kan bidra til å forbedre prestasjonen under trening. Stress kan påvirke treningen din på mange måter, blant annet ved å redusere styrke og utholdenhet. Magnesium kan hjelpe deg med å håndtere stress og dermed forbedre prestasjonen din under trening.

Hva inneholder magnesium og hvor kan jeg finne det? 

I magnesium finner du egenskaper som holder dine nerver og organer friske og funksjonelle. Du finner magnesium i matvarer som banan, belgfrukter, mørk sjokolade, mandler, nøtter og havregryn med mer.

Kosttilskudd med magnesium for bedre helse

Alle celler i kroppen trenger riktig dose magnesium, det vil si omtrent 350 milligram per dag. Med magnesiumtilskudd fra Proteincompanys sortiment kan du være sikker på at du oppnår den daglige dosen og holder kroppen og hodet i god helse. Si farvel til skjelvinger, leggkramper, søvnproblemer, tretthet og svakt immunsystem som kan være en konsekvens av magnesiummangel.