Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-25%
Golden Deals!
4 SSN Xplode+ 336 g
Fra 299 kr Fra 399 kr
-19%
Summer Sale
324 GAAM P.W.R 360 g
Flere varianter
289 kr 359 kr
-30%
Kampanje
8 Optimum Nutrition Amino Energy 270 g
Flere varianter
-20%
Kampanje
22 SSN Awaken 400 g
Flere varianter
Fra 319 kr Fra 399 kr
-20%
Summer Sale
72 GAAM Stim Free PWO 360 g
Flere varianter
-20%
Kampanje
13 SSN Alpha Pump 300 g
303 kr 379 kr
-41%
Summer sale
11 fitnessjunkie PWO 300 g
-30%
Golden Deals!
7 Viterna Samurai Fury 2.0 400 g
4 BSN N.O. Xplode Legendary 650 g
Flere varianter
-25%
Kampanje
16 Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout
Flere varianter
-20%
Summer sale
0 Fairing Nitrat 120 caps
-30%
Summer sale
2 Scitec Nutrition AAKG 100 caps
3 BSN N.O.-Xplode® VASO 420 g
Flere varianter
-40%
Kampanje
9 Self Omninutrition Beta-Alanine
-15%
Summer Sale
6 Stacker2 Black Burn Micronized 300 g
Flere varianter
-20%
Summer Sale
102 GAAM PUMP 300 g
Flere varianter
279 kr 349 kr
-3%
Pakkepris
7 12 x Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Flere varianter
-10%
Summer Sale
10 3 x GAAM P.W.R 360 g
Flere varianter
829 kr 920 kr
-15%
Summer Sale
37 2 x GAAM P.W.R 360 g
Flere varianter
549 kr 646 kr
1 Nutramino Pre-Workout Shot
Flere varianter
-40%
Kampanje
2 Self Omninutrition Inject PWO Caffeine Free 400 g
Flere varianter
-20%
Summer Sale
3 Olimp Taurine Mega caps 120 caps
-15%
Summer Sale
6 Delta Nutrition Xtreme Muscle Pump 300 g
Flere varianter
-15%
Summer Sale
2 Great Earth Awake 60 caps
-22%
Summer Sale
12 GAAM PUMP 120 caps
Flere varianter
179 kr 229 kr
Artikkel 28 av 76

Et bredt utvalg av PWO for enhver anledning

I vår omfattende samling av PWO finner du alt du leter etter, enten det er med eller uten koffein, med eller uten kreatin, og med eller uten beta-alanin, samt i flytende form som shotter og drikker. Vi tilbyr et bredt utvalg av PWO på nettet, produsert av høy kvalitet fra mange forskjellige merker som GAAM, Optimum Nutrition, Aware Nutrition, Scitec Nutrition, BioTechUSA og mange andre. Vi er din favoritt nettbutikk, med det største utvalget, de beste prisene og fordelen med rask levering og enkel retur.

Hva er PWO / Pre-workout?

PWO er designet for å øke energien og mentale fokuset ditt før trening. Koffein, aminosyrer og beta-alanin er vanlige ingredienser i pre-workouts. De finnes i mange former, inkludert pulver som du kan blande i vann, tabletter, kapsler og ferdige shots. De tas vanligvis 30-60 minutter før treningen og gir næringsstoffer som vil gi kraft til treningsøkten din. Noen PWO-tilskudd inneholder også kreatin, som vitenskapelig er bevist å øke fysisk prestasjon ved kortvarig, høyintensiv trening, som vektløfting – perfekt hvis du vil slå dine personlige rekorder.

Hva er fordelene med PWO kosttilskudd?

Å velge riktig PWO-drikk, shake eller kosttilskudd kan gi treningen din fordeler og hjelpe deg med å nå målene dine. Pre-workouts gir deg fokus og energi og kan være en verdifull oppkvikker. Perfekt hvis du trener tidlig om morgenen eller etter en lang arbeidsdag og vil få mest mulig ut av treningen.

PWO hjelper deg med å forbedre prestasjonen din: Enten du har trent en stund og nådd en plateau eller trenger litt motivasjon, kan en preworkout-shake eller noen kapsler i rutinen din få deg tilbake på sporet. I tillegg til å gi deg energi til å løpe den siste milen eller løfte den siste repetisjonen, gir en PWO kroppen din ingredienser som hjelper musklene dine med å vokse og komme seg. Disse ingrediensene er BCAA og protein som klassifiseres som "post-workouts" og sikrer at innsatsen din og tiden du bruker på treningssenteret ikke går tapt.

PWO hjelper deg med å øke fokuset ditt: Hvis du vil få mest mulig ut av treningen din, må du holde hodet klart. Det kan være vanskelig hvis du lett blir distrahert og havner i samtale med personen ved siden av deg på treningssenteret, eller hvis tankene dine vandrer bort midt i treningsøkten. Koffeinet i en PWO gir deg all den konsentrasjonen du trenger.

I tillegg er de fleste pwo-pulvere beriket med vitaminer og mineraler som hjelper kroppen din med å absorbere tilskuddene og gir andre helsefordeler - hvorfor ikke ta vare på hele kroppen din?

Forbered deg til treningen med vårt utvalg av PWO-produkter, designet for å gi deg den energien, fokuset og drivkraften du trenger for å komme deg gjennom treningsøktene dine og overgå forventningene. Du kan velge blant et stort utvalg av ulike tilsetninger og ingredienser, og enkelt booste treningsøkten din i tråd med dine behov og forutsetninger.

Se også 5 grunner til å ta en Pre-workout / PWO.

Når man velger PWO er det viktig å ta følgende i betraktning

For at en PWO skal være effektiv, er det bra å vite hva du er ute etter. Hvis du er trøtt og ufokusert, bør du velge en PWO som er designet for å fremme fokus, for eksempel med koffein. Hvis du driver med styrketrening og ønsker muskelkontakt, bør du velge en PWO som er designet for å fremme pumpen, det vil si pre-workouts med aminosyrer. Hvis du utfører lavintensive, men lange økter, bør du velge en PWO som er designet for å forbedre utholdenheten din, for eksempel med kreatin.

Som tur er har vi kommet langt i utviklingen, og de fleste PWO-produkter er utviklet med en god balanse mellom fokus, pump og utholdenhet. Men det skader aldri å dobbeltsjekke innholdsfortegnelsen for å være sikker på at du velger en PWO som oppfyller dine kriterier. Den vanligste formen for pre-workout er PWO-pulver, som inneholder de aktive ingrediensene du trenger for å maksimere treningsøkten din - aminosyrer, koffein, beta-alanin og kreatin. PWO-pulver absorberes bedre av kroppen enn andre former.

Hvordan fungerer PWO Pumpe- og nitrogenoksidtilskudd?

Hvis du tar Pump og Nitrogenoksid (NO) før du begynner å trene, vil kroppen din fortelle musklene dine at de trenger å slappe av, slik at mer blod strømmer til dem og dermed øker pumpen din. Dette oppnås gjennom nitrogenoksid, som er en gass som dannes i kroppen din når den bryter ned visse aminosyrer og andre ingredienser i andre kosttilskudd.

Når du tilfører mer nitrogenoksid, slapper musklene av ved at blodårene utvider seg. Resultatet blir rett og slett forbedret blodtilførsel under styrketreningen din, og effektene har vi allerede vært inne på – du orker mer og får bedre pump.