Toppkategorier innen proteinpulver

Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
524 GAAM 100% Whey Premium 1 kg Myseprotein
Flere varianter
59 GAAM Whey 1 kg - No Whey:st
Flere varianter
70 GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
12 GAAM Whey 500 g Myseprotein
Flere varianter
-8%
Lageropprydding
1 SSN Isolate Protein 900 g Myseprotein
15 GAAM Whey 33 g Myseprotein
Flere varianter
-20%
Kampanje
8 Better You Erte & Havreprotein 1 kg Veganprotein
Flere varianter
-10%
Pakkepris
109 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Flere varianter
102 GAAM 100% Isolate Premium 1 kg
Flere varianter
-30%
Kampanje
10 fitnessjunkie Protein 900 g Myseprotein
Flere varianter
35 GAAM Pea Protein 1 kg Veganprotein
Flere varianter
29 Heey! Veganskt Protein 500 g
Flere varianter
-16%
Pakkepris
8 15 x GAAM Whey MIX 33 g Myseprotein
Flere varianter
46 GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein
Flere varianter
-11%
Pakkepris
71 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
13 Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 920 g Myseprotein
Flere varianter
12 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Flere varianter
1 BSN Syntha 6 EDGE 1.92 kg Myseprotein
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
5 Viterna 100% Premium Whey Isolate 900 g Myseprotein
Flere varianter
Artikkel 28 av 131

Hva er proteinpulver?

Proteinpulver inneholder konsentrerte mengder protein, en viktig byggestein for kroppens vev. Bruk proteinpulver som tilskudd, fremstilt fra animalske eller vegetabilske kilder, for å hjelpe deg å nå dine fitness- og helsemål.

Hvorfor velge proteinpulver?

Når du starter et nytt treningsprogram - eller begynner din treningsreise, vil musklene dine trenge mer protein enn før. Derfor kan det være en god idé å bruke proteinpulver for å støtte dine nye treningsmål. Protein er byggesteinen for musklene og hjelper deg med å øke muskelmassen din samt motvirke nedbrytning av musklene. Og etter en intens eller hard treningsøkt kan musklene ha behov for ekstra protein for å komme seg etter anstrengelsen og for å støtte reparasjon av muskelvev. Proteintilskudd, som for eksempel proteinpulver, er en enkel og prisgunstig måte å få i seg protein på, og smaker veldig godt! Hvis du trener for idrettsrelaterte arrangementer eller bodybuilding, er det viktig å konsumere proteinpulver umiddelbart etter trening for å fremme muskelreparasjon. Her kan en proteinshake eller drikke være bra å ta etter treningen. Hvis du heller vil øke muskelmassen og vekten, kan en gainer, som er en type proteinpulver, være passende.

Proteinpulver kan også tas for vekttap eller vektreduksjon, da det anbefales høyt proteininntak til frokost for en lengre metthetsfølelse, som igjen hjelper til med å redusere ditt kaloriinntak. I tillegg til proteintilskuddet proteinpulver, kan proteinet som finnes i et måltidserstatningsprodukt være passende for vekttap, da disse produktene vanligvis inneholder proteinkildene kasein eller myse samt få kalorier.

Fordelene med å ta proteinpulver

Proteinpulver gir deg en skikkelig kraftpakke når det gjelder å hjelpe deg å føle deg på topp. La oss snakke om muskelvekst. Protein er bokstavelig talt byggesteinen for musklene. Å få i deg nok protein hjelper deg å beholde muskelmassen din og, sammen med en treningsrutine, kan føre til muskelvekst.

Proteinpulver støtter også restitusjonen. Kjenner du til den følelsen når du har avsluttet en tøff økt på treningssenteret? Muskulaturen din er sliten og litt skadet. Og den trenger tid og drivstoff for å reparere og komme seg igjen. Proteinpulver sammen med karbohydrater hjelper musklene med å gjenvinne styrke og gjenopprette glykogennivåene. Med litt omtanke og ernæringsstøtte kan du komme tilbake til treningssenteret eller løpebanen raskere, sterkere og i bedre form enn noensinne.

Sjekk ut Hva er fordelene med å ta proteinpulver.

Typer av proteinpulver

Vårt utvalg av protein kosttilskudd inkluderer pulver fra følgende proteinkilder:

  • Myse: Myse er et komplett og høyverdig protein, noe som betyr at det inneholder alle ni essensielle aminosyrer som er nødvendige for proteinsyntesen. Valle er et grunnleggende tilskudd og støtter en rekke ulike mål for både menn og kvinner. Proteinene fordøyes raskt og er perfekt for muskelbygging og fettreduksjon i forbindelse med en sunn kosthold og regelmessig trening.
  • Valleisolat: Valleproteinisolat er valleprotein som er filtrert for å fjerne det meste av fettet, kolesterol og laktose, noe som resulterer i et renere protein som er rikt på forgrenede aminosyrer (BCAA). Dette raskt absorberende proteinet er utmerket for raskt å restituere musklene etter styrketrening.
  • Kasein: Kasein er et meieribasert langsomt smeltende protein som støtter oppbyggingen av mager muskelmasse. Micellært kaseinprotein er det beste valget for muskelgjenoppretting hele døgnet. Det er ideelt for en proteinkick om natten.
  • Plante-basert: Planteproteiner produseres fra vegetabilske kilder som soyabønner, hamp, erteprotein, brokkoli, søtpotet og brun ris. Disse vegetariske alternativene passer perfekt for de som ikke ønsker et melkebasert protein eller leter etter et alternativ til annet animalsk protein. Disse naturlig laktosefrie proteinpulverene kan konsumeres av hvem som helst, fra helgekrigere til kroppsbyggere.
  • Soja: Soyaprotein utgjør en komplett proteinkilde og bidrar til en komplett aminosyreprofil. Det er vanlig i plantebaserte proteinblandinger eller formler.
  • Egg: Eggprotein rangeres som det mest komplette proteinet sammenlignet med andre dyre- og plantebaserte kilder. Det er ideelt for kunder med melke- eller laktosefølsomhet og bidrar til å bygge mager muskelmasse og fremme restitusjon.
  • Blandprotein: Blandprotein kombinerer flere proteinkilder for en gradvis frigjøring av protein. Disse blandingene kan tilpasses for å balansere makronæringsstoffene og gi en komplett aminosyreprofil.

Få mer protein i din diett

Proteinpulver er allsidig og kan brukes i en rekke oppskrifter for å legge til mer gram protein i kostholdet ditt, inkludert:

  • Bland i en shaker-kopp med vann, melk eller din favorittdrikk.
  • Legg til i bakeoppskrift eller mikrobølgeovnskaker
  • Bland med ferske eller frosne frukter, grønnsaker eller is for å lage en forfriskende smoothie

Kjøp dine favorittproteinpulver hos Proteincompany

Nå dine fitness- og helsemål med proteinpulver i kostholdet ditt. Våre toppmerker som GAAM, Stacker2, Optimum Nutrition, Self Omninutrition, Scitec Nutrition, BSN, Leader Performance, SSN, Elit Nutrition og flere har et bredt utvalg av deilige smakskombinasjoner. Du kan definitivt finne fantastisk gode proteinpulver hos oss, da vi tilbyr et stort utvalg av deilige smaker inkludert vanilje, sjokolade, jordbær, iskaffe, banan, saltet karamell, naturell og mer. Bla gjennom Proteincompanys utvalg av proteinpulver i dag for å komme i gang.