Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Pris
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
512 GAAM 100% Whey Premium 1 kg Myseprotein
Flere varianter
11 GAAM Whey 33 g Myseprotein
Flere varianter
-21%
Summer Sale
91 GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
229 kr 289 kr
-10%
Kampanje
16 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 4.54 kg Myseprotein
Flere varianter
-35%
Lageropprydding
6 GAAM No Whey:st 500 g
-39%
Summer sale
11 fitnessjunkie Protein 900 g Myseprotein
Flere varianter
-20%
Summer sale
27 Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 2.35 kg Myseprotein
Flere varianter
-19%
Summer Sale
42 GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein
Flere varianter
-10%
Pakkepris
101 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Flere varianter
-41%
Golden Deals!
12 Self Omninutrition Micro Whey Active 1 kg Myseprotein
Flere varianter
-11%
Pakkepris
67 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Flere varianter
-20%
Summer sale
11 Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 5 kg Myseprotein
Flere varianter
-15%
Summer Sale
1 Great Earth Proteinpulver 750 g Myseprotein
Flere varianter
14 GAAM Whey 500 g Myseprotein
Flere varianter
-17%
Summer Sale
8 15 x GAAM Whey MIX 33 g Myseprotein
Flere varianter
-36%
Kampanje
2 Self Omninutrition Hydrolyzed whey 104 Myseprotein
Flere varianter
-10%
Kampanje
10 Optimum Nutrition Platinum Hydro Whey 1.6 kg Myseprotein
Flere varianter
-14%
Summer Sale
8 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
-19%
Summer Sale
5 4 x GAAM Whey & Oats 1 kg
Flere varianter
-20%
Summer sale
12 Scitec Nutrition 100% Whey Isolate 2 kg Myseprotein
Flere varianter
-20%
Summer Sale
2 Olimp Whey Protein Complex 100% 1.8 kg Myseprotein
Flere varianter
Artikkel 28 av 67

Hva er myse og myseprotein?

Det engelske navnet for myseprotein er whey protein. Dette proteinet utgjør ca. 20% av melken, mens resten består av kasein. Det er fra myse man deretter lager osteprodukter. Styrken på filtreringen av valleproteinet spiller en stor rolle avhengig av hvor høyt proteininnhold man er ute etter. Jo høyere filtrering, desto høyere proteininnhold. Derfor er det vanlig å sammenligne kasein og myseprotein, da begge stammer fra melk.

Hvilket myseprotein skal jeg velge?

Hvis du er i hard trening, er myseprotein en av de beste valgene du kan ta for å se raske resultater. Hvilken type du skal velge, konsentrat, isolat eller hydrolysat, avhenger av hvor sensitiv magen din er og hvor raskt du vil at kroppen din skal ta opp proteinet. Her på Proteincompany selger vi alle typer myseproteinpulver. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har flere spørsmål. Utforsk utvalget vårt.

Hvorfor velge myseprotein?

  • Muskeloppbygging og restitusjon: Myseprotein er kjent for sin evne til å øke muskelproteinsyntesen og fremme muskeloppbygging. Dette gjør det til et utmerket tilskudd for idrettsutøvere som ønsker å forbedre treningsresultatene sine. Du finner også myseprotein i gode proteinbarer på grunn av fordelene det gir.
  • Rask absorpsjon og effektivitet: Ettersom myseprotein har høy biotilgjengelighet, blir det raskt absorbert av kroppen. Perfekt alternativ for de som ønsker å raskt dekke kroppens proteinbehov etter trening.

Hvordan bruke myseprotein

Myseprotein er allsidig og kan brukes på mange forskjellige måter! Bland det gjerne med vann eller melk for en rask og god proteindrikk etter trening. Eller hvorfor ikke inkludere det i smoothiene og andre oppskrifter for å øke proteininnholdet i kostholdet ditt? Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med valleprotein.

Myse - muskelbyggende og fettforbrennende egenskaper

Proteinet er blant de mest vanlige proteinene som personer som trener velger å ta som protein-tilskudd på grunn av det gode ryktet om å bygge muskler raskt og effektivt. Det inneholder de forgrenede aminosyrene leucin, valin og isoleucin som har gunstige egenskaper for å bygge opp muskelfibrene. Protein passer imidlertid like bra for de som ønsker å øke fettforbrenningen.

Forskjellige typer myse

Valleprotein er delt inn i tre typer - isolat, hydrolysat og konsentrat. Inndelingen indikerer hvor høy proteininnholdet er i produktet, og her forklarer vi forskjellen.

Isolat

Hvis du trener hardt og samtidig er laktoseintolerant, bør du velge valleproteinisolat. Isolat betyr at proteinfraksjonene blir isolert etter den vanlige filtreringen av valleprotein - filtreringen skjer i en ekstra trinn. Så det du får i deg er rent protein og ingenting annet som finnes i valle. Det finnes ulike filtreringsmetoder for å lage isolat, hvorav den billigste kalles membranfiltrering. Kryssstrømsfiltrering og ionbyttekromatografifiltrering er de andre, hvor sistnevnte gir den høyeste renheten på opptil 97% protein. Vanlige isolater inneholder vanligvis rundt 90-93% rent protein. I folkelig tale er isolat det man vanligvis kaller whey 100.

Hydrolysat

Hvis du ønsker en enda raskere absorpsjon av myseprotein, bør du velge myseproteinhydrolysat. Hydrolysat er et forspaltet isolat der proteaseenzymet deler proteinet i enda mindre bestanddeler. Denne prosessen skjer egentlig i magen vår, men siden det allerede er ferdig før du tar kosttilskuddet, passerer det magen og gir umiddelbar nytte. OBS! Ikke bland hydrolysat med konsentrat eller melk da absorpsjonsevnen påvirkes negativt.

Konsentrat

I konsentratet av myseprotein finns även några få andra delar som fanns i den ursprungliga livsmedlet. Detta är den vanligaste formen av myseproteintillskott som finns att köpa. I myseproteinkoncentratet finns även lite fett och laktos kvar, vilket kan vara bra att veta om du har en känslig mage – i så fall bör du använda isolat eller hydrolysat. Rent hälsomässigt är dock koncentratet bättre eftersom det är mer naturligt, men det kan som sagt orsaka uppblåsthet. I folkmun kallas koncentrat oftast för whey 80.

Billig myseprotein på Proteincompany

Å opprettholde en sunn livsstil trenger ikke være dyrt. Derfor finner du her på Proteincompany et bredt utvalg av billig myseprotein som ikke går på bekostning av kvaliteten. Slik at du kan nå treningsmålene dine uten å tømme lommeboken!

Uansett om du er en idrettsutøver eller bare streber etter en sunn livsstil, kan myseprotein være en uvurderlig del av kostholdet ditt. Utforsk vårt utvalg av prisgunstige myseproteiner og gi treningen din og restitusjonen et løft allerede i dag!