Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-21%
Summer Sale
91 GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
229 kr 289 kr
-14%
Summer Sale
8 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
Nyhet
0 GAAM Clear Whey 25 g
Nyhet
-21%
Pakkepris
0 10 x GAAM Clear Whey 25 g
Nyhet
-21%
Pakkepris
0 10 x GAAM Clear Whey 25 g Mix
-6%
Summer Sale
2 4 x GAAM Clear Whey 400 g
Flere varianter
-15%
Summer Sale
0 Leader Performance Whey Clear Iso-Hydro 1.8 kg Myseprotein
Flere varianter
-15%
Summer Sale
1 Leader Performance Whey Clear Iso-Hydro 600 g Myseprotein
Flere varianter
Artikkel 9 av 9

Hvorfor velge Clear Whey?

Clear Whey er et proteinpulver som passer for mange aktive individer. Akkurat som vanlige proteinpulver, brukes Clear Whey for å bygge mer muskler eller brukes for å gå ned i vekt. Men hva gjør det unikt? Jo, Clear Whey inneholder ofte rundt 90-95% protein, noe som er en høyere mengde protein enn tradisjonelle proteinpulver. Dette betyr at du får mer protein per skje, noe som kan være bra for deg som ønsker å bygge muskler eller gå ned i vekt. I tillegg er dette proteinet ultrafiltrert, noe som sikrer høy biotilgjengelighet, altså raskere absorpsjon i kroppen. Ettersom Clear Whey inneholder lave nivåer av kalorier, er fettfritt og karbohydratfritt, passer proteinet derfor for mange forskjellige dietter. Dette uavhengig av om du har et strengt kaloriinntak eller er bevisst på fett- og karbohydratinntaket ditt, kan clear whey vassleisolat være noe for deg. Mange opplever også mageproblemer med vanlige proteinpulver som kasein eller myse, i motsetning til Clear Whey protein som er lett å fordøye og er mer skånsom mot magen

Sjekk ut Alt du trenger å vite om Clear Whey.


Clear Whey som et innovativt proteinpulver

Clear whey er en ny type proteinpulver som skiller seg betydelig fra tradisjonelle proteinpulver. I stedet for den tykke og kremete konsistensen i vanlige shakes, har clear whey en klar og lett drikkekonsistens som ligner saft eller sportsdrikk. Denne unike egenskapen gjør clear whey til et attraktivt alternativ for personer som foretrekker en lettere og mer forfriskende proteindrikk, vil unngå den tunge følelsen som noen proteinpulver kan gi, eller leter etter et alternativ med lavere kaloriinnhold. Clear Whey protein er vannbasert, noe som gjør at det absorberes raskt av kroppen. Dette gjør det ideelt å drikke enten før eller helst etter trening for å fremskynde muskelgjenoppretting.

Hos oss på Proteinbolaget finner du Clear Whey i mange ulike gode og forfriskende smaker. Tropisk? Svart solbær? Sitron og lime? Eller fersken og pasjonsfrukt? Vi har de beste smakene. Har du spørsmål om proteinpulver med clear whey som du finner blant vårt utvalg? Ta kontakt med oss via kundeservice eller live chat. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig protein tilskudd for deg.

Billig Clear Whey protein og proteinpulver hos Proteincompany

På Proteincompany kan du kjøpe billig god Clear Whey proteinpulver på nettet, og du kan forvente å få mye kvalitet for pengene. Vi leverer varene dine raskt og enkelt. Vi tilbyr alltid 30 dagers åpent kjøp, gratis retur og 0 kr i fakturagebyr for at du skal føle deg trygg med kjøpet ditt hos Proteincompany. Vårt utvalg av prisgunstig Clear Whey gjør det enkelt for deg å finne noe som passer deg, dine mål og dine behov uten å tømme lommeboken

Vanlige spørsmål og svar om Clear Whey

Hva er Clear Whey?

Clear Whey, også kjent som innovativt proteinpulver, er et lett hydrolysert myseprotein. Det er utvunnet fra fersk melk og er fri for fett og sukker. Clear Whey gjennomgår flere filtreringsprosesser som gjør det veldig lett å drikke, tørsteslukkende og ikke like mettende som en vanlig proteinshake. Denne typen proteinpulver akselererer proteinopptaket i kroppen!

Hvordan bruker man Clear Whey?

For å bruke Clear Whey, blander du bare en scoop pulver med vann i henhold til instruksjonene på emballasjen. Deretter rører du eller rister blandingen til pulveret er helt oppløst. Du kan konsumere det som et mellommåltid eller etter trening.

Er det ulike smaker av Clear Whey å velge mellom?

Ja, Clear Whey finnes i mange forskjellige smaker. Du finner Clear Whey med smak av sitron-lime, fersken-lidenskap, tropisk og solbær!

Hva er fordelene med Clear Whey?

Clear Whey tilbyr mange av fordelene forbundet med myseproteinisolat. Det hjelper med å bygge og reparere muskler, øker metthetsfølelsen og er en enkel måte å raskt få i seg protein etter en treningsøkt.