Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
12 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
6 WellAware Sojaprotein Isolat 500 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
2 Leader Performance Soy Protein 500 g Sojaprotein
Flere varianter
-10%
Pakkepris
10 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
Flere varianter
-15%
Pakkepris
5 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
7 Olimp Sojavit 85 700 g
Artikkel 7 av 7

Hva er soyaprotein?

Soyaprotein utvinnes, ikke overraskende, fra soyabønnen som er en av få planteprodukter som alene kan gi kroppen din alle de essensielle aminosyrene den trenger. Det vanligste soyaproteinet er et kosttilskudd i form av soyaisolat. Her har soyaproteinet blitt filtrert og isolert fra de andre bestanddelene i soyabønnen. Som kasein er soyaprotein et langsomt proteinpulver.

Sojaprotein som kosttilskudd?

For øyeblikket er det delt meninger om soyaprotein og soyaprodukter generelt. Noen elsker soyaprodukter og roser det som et sunt og etisk alternativ til animalsk protein. Andre misliker soyaprodukter og hevder at det har negative effekter på både kroppen og miljøet. Det eneste du kan gjøre er å prøve det selv og bestemme hva du synes om soyaprotein.

Med det sagt, det er mange fordeler med soyaprotein. Blant annet er det et plantebasert alternativ for vegetarianere og veganere. Det er altså et vegetabilsk proteinpulver og fritt for animalske produkter, og det er også gunstig for deg som ikke tåler melkeprodukter. Med andre ord er soyaprotein en utmerket løsning for deg som har vanskelig for å finne proteinkilder fra andre kilder.

Er Sojaprotein glutenfritt?

Et vanlig spørsmål som ofte oppstår om soyaprotein er om det er glutenfritt eller ikke. Soyaprotein inneholder generelt sett ikke gluten og er derfor trygt for deg som er glutenintolerant å konsumere.