Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-5%
Pakkepris
12 9 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Flere varianter
-40%
Golden Deals!
11 GAAM Rehydrate 120 caps
Flere varianter
20 Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Flere varianter
-9%
Pakkepris
8 6 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Flere varianter
-9%
Pakkepris
12 3 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Flere varianter
-0%
Golden Deals!
3 GAAM Rehydrate 240 caps
Flere varianter
-34%
Golden Deals!
1 GAAM Rehydrate 360 caps
Flere varianter
Artikkel 9 av 9

Finn riktig væskeerstatning for deg

Når du skal velge væskeerstatning, er det bra å tenke på hvordan du ønsker å konsumere det. I vårt brede utvalg finner du væskeerstatning i alle mulige former - mange liker å drikke det, mens andre foretrekker å svelge tabletter. Finn det du trenger for å gjenopprette væskebalansen i kroppen din - eller forebygg væskemangel.

Væskeerstatning - slik gjenoppretter du kroppens væskebalanse

Væskeerstatning er det beste voksne, eldre personer og barn kan drikke for å gjenopprette væskebalansen. Spesielt om sommeren, under trening eller i andre situasjoner der kroppen mister mye væske. Væskeerstatning finnes i mange forskjellige former som pulver, tabletter og flytende, slik at du kan velge noe som passer deg og dine behov. Velg blant mange forskjellige smaker som eple, hylleblomst, pasjonsfrukt, persisk og mye mer.

Væskeerstatning eller vann?

Ved situasjoner som for eksempel mageinfluensa med oppkast og diaré, intens trening eller opphold utendørs i ekstrem varme uten tilstrekkelig væskeinntak, er det bedre å få i seg væskeerstatning i stedet for bare vann. Hvorfor? Fordi væskeerstatningen inneholder viktige mineraler og salter som kroppen trenger.

Hva er væskeerstatning?

Væskeerstatning er en salt- og sukkerløsning med viktige mineraler som hjelper deg med å gjenopprette balansen. Når vi mister mye væske, mister vi også mineraler, salter og sukker, noe som kan få oss til å føle oss veldig dårlige. Du finner sunn væskeerstatning hos oss på Proteincompany.

Bli kvitt unødvendig væske

Visse væskeerstatninger kan også hjelpe deg med å kvitte deg med unødvendig væske som du har samlet opp. Dette kan være nyttig for deg som konkurrerer innen en bestemt idrett som fitness eller bodybuilding, og som trenger å bli kvitt overflødig væske før konkurransen.

Hvordan brukes væskeerstatning?

Du kan kjøpe væskeerstatning som pulver, kapsler eller brusetabletter for å løse opp i vann, eller som ferdig drikke som du kan drikke direkte fra flasken. Vær nøye med å følge instruksjonene på emballasjen for å ta riktig dose. Vi har også væskeerstatninger som inneholder koffein hvis du ønsker det. Prøv ulike smaker for å få væskeerstatningen så god som du ønsker den.