Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
376 GAAM Burn 240 g Fettforbrenner
Flere varianter
256 GAAM Ashwagandha 100 caps
Flere varianter
-10%
Pakkepris
67 2 x GAAM Burn 240 g
Flere varianter
-10%
Pakkepris
148 GAAM BURN AM / PM 24h Fatburning
45 GAAM L-Carnitine 60 caps
Flere varianter
28 JNX Sports The Ripper
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
5 Strength CLA 200 caps
-20%
Lageropprydding
6 M-nutrition Beauty Burn 300 g
-15%
Pakkepris
26 3 x GAAM Burn 240 g
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
2 Scitec Nutrition Mental Focus 90 caps
-20%
Lageropprydding
2 Elit Nutrition Energy Boost 90 tabs
-20%
Lageropprydding
2 Better You Fitness caps Med Koffein 60 caps
42 GAAM Vegan Ashwagandha 60 caps
Flere varianter
Artikkel 28 av 40

Hva er fettforbrennere?

Fettforbrennende kosttilskudd er designet for å hjelpe personer med å øke fettforbrenningen og kan brukes av en bred målgruppe. Hovedformålet med fettforbrenning er å gi kroppen energi når det ikke er tilstrekkelig tilgjengelig glukose (sukker) fra karbohydrater i kostholdet. Kroppen lagrer fett i form av triglyserider i fettceller.

Når behovet for energi oppstår, brytes disse triglyseridene ned i sine bestanddeler, fettsyrer og glyserol, og frigjør energi som kan brukes av kroppens celler.

Hva gjør fettforbrennere?

Fettforbrenning kan påvirkes av flere faktorer, inkludert kosthold, fysisk aktivitet, metabolisme og hormoner. Det finnes mange strategier for å øke fettforbrenningen, inkludert trening, endringer i kostholdet og bruk av kosttilskudd som kan påvirke metabolismen og reguleringen av appetitten.

Det er viktig å merke seg at fettforbrenning er en naturlig del av kroppens funksjon, og det er ikke alltid det samme som vekttap. For å oppnå vekttap er det vanlig å kombinere økt fettforbrenning med et kaloriredusert kosthold og økt fysisk aktivitetsnivå.

Hvilke fettforbrennere bør jeg velge?

Hos oss finner du et bredt utvalg av fettforbrennende kosttilskudd. De tre mest vanlige typene du finner i vårt utvalg er:

  • Termogene fettforbrennere - Denne typen har evnen til å øke energiforbruket ditt uten at du trenger å få i deg kalorier, noe som kan hjelpe deg med å gå ned i vekt.
  • Stimulantfrie fettforbrennere - Fri for stimulanter og stoffer som påvirker sentralnervesystemet ditt
  • Oppkvikkende fettforbrenner - Stimulanter som kan hjelpe deg med å opprettholde fokus og motvirke mental utmattelse, som kan være en stor belastning ved for eksempel dieting.

I denne kategorien finner du også andre typer kosttilskudd som ashwagandha og noen PWO-produkter som har fettforbrennende egenskaper. Vårt mest populære kosttilskudd for å forbrenne fett er 24-timers fettforbrenning (GAAM Burn Am & Burn PM) - som er utviklet av Sveriges fremste utviklere av kosttilskudd. Dette produktet gir maksimal fettforbrenning 24 timer i døgnet. Burn AM brukes på dagtid om morgenen eller før fysisk aktivitet - gir energi og øker fettforbrenningen, reduserer søtsug og sult. Burn PM brukes om natten for å restituere musklene og opprettholde høy fettforbrenning mens du sover.