Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Smak
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Finns i lager
172 GAAM Multivitamin 100 caps
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
1 Better You Hair 120 caps
-31%
Golden deals!
15 Viterna Vitamins & Minerals 180 caps
Flere varianter
16 GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Flere varianter
-15%
Pakkepris
9 3 x GAAM Multivitamin 100 caps
Flere varianter
-10%
Pakkepris
13 2 x GAAM Multivitamin 100 caps
Flere varianter
-20%
Lageropprydding
1 Better You Multivitamin Man 60 caps
-10%
Pakkepris
5 GAAM Multivitamin Woman 200 caps
Flere varianter
46 GAAM Multivitamin Woman 100 caps
Flere varianter
-15%
Pakkepris
4 3 x GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Flere varianter
-10%
Pakkepris
5 2 x GAAM Vegan Multivitamin 60 caps
Flere varianter
Artikkel 28 av 73

Vitaminer og mineraler i ett enkelt kosttilskudd

Ikke bare kan kosttilskudd med vitaminer og mineraler være dyre som de er. Man må ta flere forskjellige typer for å dekke det daglige behovet for vitaminer og mineraler (selv om det ikke skal erstatte kostholdet, men være et supplement). Kosttilskudd med multivitaminer inneholder de viktige vitaminene og mineralene kroppen trenger, i en enkelt liten boks.

Man er derfor litt snillere mot lommeboken ved å velge multivitaminer! Tenk imidlertid på at det finnes flere forskjellige typer av dette tilskuddet - som inneholder ulike vitaminer og mineraler tilpasset om man er mann, kvinne, barn eller har andre behov. For menn er for eksempel sink og D-vitamin ekstra bra, mens multivitaminer for kvinner inneholder D-vitamin og jern. Bruk beskrivelsen nedenfor for å finne riktig multivitamintilskudd for deg.

Vanlige spørsmål om multivitaminer

Hva er multivitamin?

Multivitamin er et kosttilskudd som inneholder ulike viktige vitaminer og mineraler, og tas for å unngå å kjøpe flere ulike vitamin- eller mineraltilskudd. Multivitamin-tilskudd inneholder vanligvis vitaminer som A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin og E-vitamin. Vanlige mineraler inkluderer selen, magnesium, kalsium og jern.

Hvorfor skal jeg velge multivitamin?

Å velge multivitaminer kan være gunstig for å supplere mangler i kostholdet og sikre tilstrekkelig inntak av viktige vitaminer og mineraler. Mennesker med spesifikke kostrestriksjoner, intensiv fysisk trening, graviditet eller alderdom kan dra nytte av multivitamintilskudd. Multivitaminer kan også bidra til å forebygge mangelsykdommer, støtte immunsystemet og bidra til bedre energinivåer og mental velvære. De kan derfor være et godt alternativ for å støtte din generelle helse.

Hvilke multivitaminer passer for meg?

Alle vitaminer og mineraler har ulike funksjoner, og behovet for disse varierer avhengig av om du er kvinne, mann eller barn. Vitaminer forbrukes i ulik hastighet hos kvinner og menn, ettersom kroppene våre fungerer forskjellig.

Kvinner har generelt større behov for jern enn menn på grunn av biologiske faktorer som menstruasjon og graviditet. Derfor er det viktig å velge riktig type vitaminer som er best tilpasset din kropp og dine forutsetninger.

Vanskelig å vite hvilket multivitamin tilskudd du skal velge? Hos oss på Proteincompany kan du få hjelp av våre relaterte kategorier som du finner ovenfor, og filtrere etter multivitamin for kvinner, multivitamin for menn, multivitamin for gravide, multivitamin for veganere, multivitamin for barn, multivitamin tabletter eller multivitamin gummies - avhengig av hva du er ute etter. Vi har opprettet disse kategoriene for at du enklere skal kunne navigere deg gjennom vårt massive utvalg av kosttilskudd med multivitamin. Alt for at du skal finne riktig multivitaminer for deg!