Kategorier
Filtrer
Sorter
Filtrer
Kategori
Varumerker
Diett
Fri fra
Målsettning
Form
Pris
Vis kampanjevarer
Finns i lager
-20%
Summer Sale
5 GAAM Q10 60 caps
Flere varianter
199 kr 249 kr
-13%
Summer Sale
0 GAAM Q10 120 caps
Flere varianter
389 kr 448 kr
-30%
Summer sale
1 Scitec Nutrition CO-Q10 100 caps 50 mg
-15%
Summer Sale
3 Great Earth Q10 60 caps
-14%
Summer Sale
2 GAAM Q10 180 caps
Flere varianter
579 kr 672 kr
Artikkel 7 av 7

Hvorfor Q10?

Q10, eller ubikinon, er en vitaminlignende substans som finnes naturlig i kroppen. Det er en viktig del av cellenes energiproduksjon og fungerer også som en antioksidant. Denne substansen finnes i alle kroppens celler, men den er spesielt konsentrert i hjertet, leveren, nyrene og binyrene. Den er også viktig for immunforsvaret og for å beskytte cellene mot skader. Ettersom Q10-produksjonen reduseres med alderen, kan det føre til økt risiko for visse helseproblemer, som hjertesykdommer, kreft og nevrodegenerative sykdommer. Da kan kosttilskudd være til hjelp. Q10 finnes i visse matvarer, som kjøtt, fisk, egg og grønne bladgrønnsaker. Men det er vanskelig å få i seg tilstrekkelig med Q10 fra kosten, spesielt hvis man er eldre. Vi har skrevet en artikkel om hva Q10 er og hva det er bra for, her går vi gjennom alt du trenger å vite om koenzymet Q10.

Fordeler med Coenzym Q10

Vitaminet Coenzym Q10 har mange potensielle helsefordeler. Det hjelper til med å gjøre deg frisk både innvendig og utvendig i stor grad:
  • Det fungerer som en antioksidant
  • Det styrker immunforsvaret ditt
  • Det gir ungdommelig hud og motvirker dannelse av rynker
  • Det er bra for hjertet og blodårene
  • Det gjør deg mer energisk

Flere nye forskningsresultater viser interessante resultater når det gjelder høydoserte tilskudd av Coenzym Q10. Ifølge vitenskapen har enzymet en stor og positiv effekt både på å gjøre deg mer energisk og friskere, men også for å gi deg et penere ytre.

Billig Q10 hos Proteincompany

Er du også nysgjerrig på Coenzym Q10 og hva det kan gjøre for velværet ditt? I Proteincompanys utvalg av de beste kosttilskuddene med Coenzym Q10 kan du velge og vrake for å finne en som passer akkurat deg. Nyt et aktivt liv og en frisk hud bare ved å ta en eller noen få kapsler om dagen. Våre produkter holder høy kvalitet, og du kan kjøpe dem med gratis frakt hvis du når en høyere sum enn 599 kroner.