Ikke gå glipp av disse tilbudene!

1
Summer Sale
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Leader Performance Combat Reco 700 g

700 g
Fra 273 kr -15%
2,5 kg
1034 kr
273 - 321 kr
Sum av løse artikler:
Smak
Milk-choco Lagervare 321 273 kr Best før: Orange Lagervare 321 kr Best før:
Velg produkt i listen ovenfor
(0)
ID: PB-2210058

Mest populære fra Restitusjon

 • Beskrivelse
 • Leader Performance Combat Reco er et produkt som passer spesielt godt for deg som driver med kampsport og tung trening.
  Produktene inneholder en rekke testede og effektive ingredienser som støtter kroppen og dens restitusjon. Den har blant annet et høyt proteininnhold. Protein bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse.

  • Høyt innhold av protein
  • Vitaminberiket
  • kollagenpeptider
  • Mineraler


  Optimal funksjon og restitusjon!

  Leader Performance Combat Reco inneholder vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen som er viktig for normal funksjon av benstruktur og brusk. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av immunsystemet. Vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Sink bidrar til normal proteinsyntese.


  Bruk:
  Bland 70 g = ca. 1,5 dl pulver med 500 ml kaldt vann og rist. La drikken stå i 2 minutter før bruk.
  Form:
  Pulver
  Målsetting:
  Bygge muskler, Gå opp i vekt, Restitusjon
  Smak:
  Appelsin, Mandarin, Sjokolade
  Størrelse:
  700 g
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Ingredienser: Vassleproteinisolat och -hydrolysat (MJÖLK) 25% (EU), maltodextrin (Cluster dextrin®), isomaltulos*, kollagenpeptider (Fortigel ®, Tendoforte ®), laktosfritt skummMJÖLKspulver, fettreducerat kakaopulver, L-leucin, naturlig MJÖLK- och chokladarom, havssalt (Guérande), arom, skumdämpningsmedel (kiseldioxid), sötningsmedel (sukralos), L-askorbinsyra (vitamin C), zinkpikolinat, manganglukonat, pyridoxal-5’ -fosfat (vitamin B6). *Bryts ner till glukos och fruktos.

  Kan innehålla spår soja.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5