Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Mutant Nutrition Test 90 caps

349 kr
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Testosteronforsterkere

 • Beskrivelse
 • MUTANT TEST er Mutants mest kraftfulle vekstformel noensinne. Den inneholder stoffer som klinisk bevist øker testosteronnivåene og optimaliserer kroppens forutsetninger for muskelvekst og fettforbrenning!

  MUTANT TEST er Mutants kraftigste vekstformel noensinne. Den inneholder ingredienser som kliniskt bevist øker testosteronnivåene og optimaliserer kroppens forutsetninger for muskelvekst og fettforbrenning!

  • Muskeløkende effekt.
  • Hurtigvirkende.
  • Helt ny og forbedret formel.


  TestoSurge™ er en spesialutviklet forbindelse av bioaktive ingredienser som sammen med flere andre aktive nøkkelingredienser finnes i den unike TEST-formelen som stimulerer muskelveksten din gjennom økte testosteronnivåer.

  For å oppnå dette angriper Mutant Tests dynamiske substanssynergi flere testosteronproduserende mekanismer fra alle fysiologiske vinkler! Kombinert med hard trening og en balansert kosthold vil du få merkbar effekt på utviklingen av musklene dine!

  Til forskjell fra andre lignende produkter gir Mutant Test umiddelbar virkning på testosteronet ditt!

  Anbefalt dosering:
  Ta 3-6 kapsler med 250 ml vann før frokost. Bruk produktet i 8 uker og ta deretter en pause i 4 uker.

  Størrelse:
  15 porsjoner.

  Viktig informasjon:
  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider av sykdom eller behandles med medisiner, bør du alltid kontakte lege før du bruker produktet.


  Størrelse:
  90 caps
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Varubeteckning: Kosttillskott med Vitamin D, Niacin, Zink och örter.

  Innehåll: 90kapslar.

  InnehållPer 1 dosering (6 kapslar)
  vitamin D25 mcg (500%*)
  Niacin(24 mg (150%*)
  Zink 30 mg (300%*)
  Macatest™ [Lepidiym meyenii] 3000 mg
  Testosurge® [Trigonella foenum-graecum]500 mg
  BioPerine® [Piper nigrum] 5 mg
  * - Procent av dagligt referensintag

  Ingredienser: Vitamin D, niacinamid, zink (albion® zinc bisglycinat), Lepidiym meyenii (maca root), Trigonella foenum-graecum (bockhornsklöver extrakt), Piper nigrum (svartpeppar extrakt), surhetsreglerande medel äppelsyra, emulgeringsmedel mikrokristallinsk cellulosa, kapselhölje: ytbehandlingsmedel gelatin, druvkärn extrakt, färgämne kurkumin.

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av MJÖLK, SOJA, Vete [GLUTEN], KORN [GLUTEN], HAVRE, KRÄFTDJUR, ÄGG, FISK, JORDNÖTTER, NÖTTER, HASSELnöt, kokosnöt, sesamfrö, SULFITER.

 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5