Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Summer Sale
10
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 0 ganger de siste dagene

Olimp HMB Mega caps 120 caps

359 kr / 323 kr
359 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

359 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra HMB

 • Beskrivelse
 • Olimp HMB Mega er perfekt for intens trening og diett. Det kan forbedre resultatene dine fra hard trening ved å redusere nedbrytningen av muskelmasse og aktivere proteinsyntesen. Det er også perfekt å bruke under en diett, da det kan øke nivåene av muskeloppbyggende hormoner på en ekstrem måte. Det bidrar også til å redusere fettansamling rundt magen. Dette er et daglig tilskudd for et sunt og aktivt liv.
  Olimp HMB Mega perfekt for hard trening og kosthold.

  Kan forbedre resultatene dine av hard trening ved å bremse nedbrytningen av muskelmassen og aktivere proteinoppbyggingen. Perfekt under kosthold samtidig som nivåene av muskeloppbyggende hormoner kan økes ekstremt. Reduserer fettlagring rundt magen. Daglig tilskudd for en sunn og aktiv livsstil.

  Olimp HMB Mega kan gi deg:

  • Bremset nedbrytning av muskelmasse
  • Aktivert proteinoppbygging
  • Høyere nivå av muskeloppbyggende hormoner
  • Redusert fettlagring rundt magen

  HMB ble kraftig markedsført på begynnelsen av 90-tallet, og det ble lovet store muskeløkninger. Hvis man leser forskningsstudier gjort på HMB, forstår man tydelig hvorfor.

  Det er takket være AIDS-forskningen at det finnes så mange publiserte studier om HMB. Hvis man får AIDS, utvikler man noe som kalles "muscle waisting", som betyr at man mister muskelmasse hele tiden. Disse personene har i mange år fått HMB for å redusere nedbrytningen av muskler, noe som har vist seg å fungere utrolig bra. Grunnen til at HMB ikke har hatt stor suksess er at preparatet har vært så dyrt at veldig få har brukt HMB i lang nok tid og i høy nok dose for å merke noen resultater. HMB er ikke noe som gjør deg umiddelbart sterk, utholdende og energisk. Det man kan forvente er at hvis man tar HMB i anbefalt tid med riktig dose, får man noen gram nettovekst av muskelmassen per dag, noe som knapt merkes. En stor studie gjennomført ved Tennessee State University i 2000 viste at gruppen som fikk HMB 3 g/dag i gjennomsnitt økte muskelmassen med 1,4 kg på 4 uker, sammenlignet med placebogruppen som økte med 0,9 kg (5), og som sagt finnes det hundrevis av studier som har gitt lignende resultater.

  kan bidra til å gi deg et halvt kilo muskler i måneden, noe som tilsvarer 6 kilo på et år!

  Doseringsforslag:
  Ta 2-4 kapsler daglig, for optimal effekt - ta 1 kapsel opptil 2-4 ganger daglig (før frokost, før og etter trening og før leggetid).

  Størrelse:
  120 Kapsler
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll:
  Innehåll/ kapsel: 1000 mg HMB.

  Ingredienser: 96% kalcium &beta-hydroxy- &beta-methylbuturat, fyllnadsmedel, mikrokristallin cellulosa, klumpförebyggande medel - magnesiumstearat, kapsel (gelatin, färgämne: E171, E172).
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5