Ikke gå glipp av disse tilbudene!

3
Summer Sale
10
Pakkepris
Sist kjøpt for minutter siden
Høy etterspørsel
Kjøpt 1 ganger de siste dagene

Olimp Kre-Alkalyn Mega 120 caps

629 kr / 566 kr
629 kr

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag

629 kr
MERK. Prisen er den laveste prisen brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende pris trådte i kraft. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vises laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
Sum av løse artikler:
 
Legg i handlekurven
Velg produkt i listen ovenfor
(0)

Mest populære fra Hurtigvirkende kreatin

 • Beskrivelse
 • Olimp Kre-Alkalyn Mega Caps er det nye forbedrede kreatinet proffene ELSKER!
  Egnet for: Alle idrettsutøvere og aktive som ønsker å forbedre muskelstyrke, eksplosivitet og vitalitet.

  • Bedre effekt enn vanlig kreatin
  • Enklere å dosere takket være kapslene
  • Mere styrke
  • Eksplosivitet

  Forskere har oppdaget at hovedproblemet med absorpsjonen av vanlig kreatin er at det blir ustabilt i kontakt med væsker som vann, juice, samt i surt miljø (for eksempel i magesekken). I disse miljøene omdannes kreatin lett til kreatinin - et verdiløst biologisk avfallsprodukt. Dette kan føre til kramper, gass i magen, oppblåsthet, væskeansamling osv. Bare en liten del av kreatindosen vil gi ønsket effekt.

  Det revolusjonerende er at hvis monohydratet fra kreatin blir alkaliseret under produksjonen, skjer ikke nedbrytningen i væsker eller syrer. Kreatinet har blitt buffret. Ved tester motsto Kre-Alkalyn eksponering for 10 minutter med svært sterk syre.


  Alkaliseringen ga også en uventet, men behagelig effekt - buffering av melkesyre som dannes i muskelvevet!Det nye produktet heter Kre-Alkanyl og er patentert!
  Hva er da fordelene med dette kreatinet for deg?Du får større effekt, det vil si en større økning i styrke og eksplosivitet, til tross for at en mindre mengde kreatin brukes.
  Kre-Alkalyn er også veldig enkelt å dosere riktig takket være at det produseres i kapsler.

  En annen fordel med Kre-Alkalyn er at du slipper den omstendelige oppladningsfasen med inntak flere ganger daglig over en periode som kreves for å få effekt av kreatin monohydrat.
  Vanligvis kommer effekten skikkelig etter 3-5 dagers bruk.

  Doseringsforslag:
  1-3 kapsler 30-60 minutter før trening.

  Størrelse:
  120 Kapsler.
  Størrelse:
  120 kapsler
  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares tørt, kjølig, godt forseglet og utilgjengelig for barn.
 • Innhold
 • Innehåll/ kapsel:

  Mängd:

  Buffrat Kreatinmonohydrat

  1250 mg


  Innehåll:
  Buffrat kreatinmonohydrat (1250 mg per kapsel), mikrovax cellulosa, klumpförebyggandemedel magnesiumstearat, kapsel gelatin.
 • FAQ

Anmeldelser (0)

0 anmeldelser
Proteincompany er ikke ansvarlig for innholdet i publiserte anmeldelser. Beskrevne effekter oppleves individuelt og kan ikke generaliseres.

This product doesn't have any reviews.

0 Anmeldelser
Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
Navnet ditt vil vises som avsender.


Våre kunder elsker oss!

Les alle våre fine anmeldelser på; Trustpilot. Det er ofte vi hører at vi har superraske leveranser og fine vilkår. Men det er jo lett å påstå. Se hva våre kunder faktisk mener om oss:

Prisjakt

4.7 / 5

Pricerunner

4.8 / 5

Google

4.8 / 5